GuidePedia

0

Ένας Βρετανός που έδωσε σε ένα τρίχρονο κοριτσάκι να καπνίσει ένα τσιγάρο τη ίδια στιγμή που ένα άλλο παιδί τη φωτογράφιζε, καταδικάστηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
Ο Γκρέιμι Κονρόι, 31 ετών, έδωσε το αναμμένο τσιγάρο στο κοριτσάκι, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε για νομικούς λόγους και το ενθάρρυνε να εισπνεύσει τον καπνό, σύμφωνα με δηλώσεις στο δικαστήριο.....

Ο ίδιος έπεισε ένα 14χρονο παιδί να φωτογραφήσει το περιστατικό που έγινε τον Φεβρουάριο με κινητό τηλέφωνο. Συνελήφθη όταν ένας 16χρονος που παρακολουθούσε την σκηνή το κατήγγειλε στην αστυνομία και διευκρίνισε ότι "κάπνισε το τσιγάρο και έβαλε το αποτσίγαρο σε τασάκι".
"Το κοριτσάκι ζήτησε στη συνέχεια δεύτερο τσιγάρο και όταν ο Κονρόι της είπε ότι είναι αρκετό το ένα, άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα να της δώσει ακόμη ένα, το οποίο κάπνισε κανονικά και φαινόταν σαν να κάπνιζε από καιρό", κατέθεσε ο μάρτυρας.
Ο εισαγγελέας Τόνι Γκλόβερ είπε ότι το κοριτσάκι κάπνισε δύο τσιγάρα πριν ο 16χρονος μάρτυρας φθάσει και την είδαν να καπνίζει ακόμη τρία.
Ο Κονρόι αναγνώρισε ότι από αμέλεια εξέθεσε ένα ανήλικο παιδί σε κίνδυνο με πιθανές επιπτώσεις στην υγεία του και ο δικαστής της έδρας Ντέιβιντ Γουντ του είπε ότι "περιμένει να αντιληφθεί τουλάχιστον τώρα ότι αυτό που έκανε δεν ήταν καθόλου αστείο".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top