GuidePedia

0
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, διευκρίνισε σήμερα πως η ΝΔ στέκεται στο πλευρό του πρωθυπουργού με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι σέβεται τις «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, απαντώντας εμμέσως στα όσα είχε δηλώσει ένα 24ωρο νωρίτερα ο Δ.Αβραμόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός, ο οποίος λειτουργεί ατύπως ως Νο 2 του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είχε τονίσει μιλώντας στη συνδιάσκεψη των γυναικών του κόμματος:«Είναι για όλους μας ώρες εθνικής ευθύνης.
Καλούμαστε όλοι, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων.Εύχομαι πραγματικά, γιατί αυτό δηλώνει το πώς βλέπουμε εμείς στη ΝΔ τα πράγματα, ο πρωθυπουργός να πετύχει για λογαριασμό όλων μας. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε και είμαστε όλοι μαζί...»
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου, αρκεί να τηρεί τις εθνικές κόκκινες γραμμές στα θέματα των σχέσεων με την Τουρκία, το Κυπριακό και την ΠΓΔΜ.
Ο ίδιος κάλεσε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στους μετανάστες, λέγοντας ότι εάν ψηφιστεί, η Ελλάδα θα γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες παράνομους μετανάστες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top