GuidePedia

0
Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στη ΝΕΤ. εξαπέλυσε βολές εναντίον Σαμαρά και Αβραμόπουλου "Η λογική της ιδεολογικής καθαρότητας οδηγεί σε περιχαράκωση. Αν η ΝΔ θέλει να είναι χρήσιμη για τον τόπο και να κυβερνήσει, πρέπει να ανοιχτεί προς το χώρο του κέντρου", τόνισε σχολιάζοντας τις αναφορές Σαμαρά για συσπείρωση των νεοδημοκρατών. Πρόσθεσε ότι ο κ. Σαμαράς και Αβραμόπουλος δεν κομίζουν κάτι καινούργιο......
"Ίδρυσαν κόμματα που απέτυχαν και γύρισαν στη μεγάλη παράταξη. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο αλλά διαφορετικές πορείες, αφού εγώ έμεινα μέσα στην παράταξη", ανέφερε χαρακτηριστικά. Απέκρουσε της κατηγορίες περί μηχανισμών και συστήματος που τη στηρίζει, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητά της αθροίζει διαφορετικές ομάδες και αυτό είναι σύνθεση τάσεων.
Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά έχει το πρωί της Δευτέρας ο Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος στηρίζει τον Μεσήνιο πολιτικός στη κούρσα της διαδοχής.

Υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη, τάχθηκε ο Βύρων Πολύδωρας, με άρθρο του στην εφημερίδα "Αδέσμευτος".
Τη Δευτέρα στις 18.00, ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει σε εργαζόμενους, στο Ξενοδοχείο Caravel και στις 19.30 σε μέλη και φίλους της ΝΔ στον ΟΛΠ. Στις 17.00 η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει συνάντηση με στελέχη της ΝΔ, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Στις 18.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση Νεοδημοκρατών στις Μυκήνες. Στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με στελέχη στο Πνευματικό Κέντρο Ασπρόπυργου.

«Δεν δίνω γραμμή στους ψηφοφόρους μου» για τον Πρόεδρο της ΝΔ, επανέλαβε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
"Θα έπρεπε να είχα ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή με την υπόθεση Βατοπεδίου. Αν το είχα κάνει θα είχα σώσει τη ΝΔ και τον Καραμανλή", δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 9,84 ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top