GuidePedia

0
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη και την Τετάρτη (24&25/11) οι εργαζόμενοι της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων (Ε.Ε.Δ.Α.), οι οποίοι εργάζονται στην καθαριότητα του δήμου και διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
  Πρόκειται για περίπου 200 άτομα  που ανήκουν στην Ένωση Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων και εργάζονται κυρίως στα απορριμματοφόρα για την καθαριότητα του δήμου. Το σωματείο είχε πραγματοποιήσει απεργία και τον Οκτώβριο, όπου τότε με ανακοίνωσή του ζητούσε να πληρωθεί άμεσα τα δεδουλευμένα από έσοδα του δήμου, ασχέτως από το γεγονός αν έχει καθυστερήσει η σχετική κρατική επιχορήγηση......

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές του δήμου υπολογίζονται από 150 έως 300 ευρώ για κάθε υπάλληλο, κάτι που αφορά το σύνολο εργαζομένων του δήμου.
Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει έκκληση στους δημότες να αποφύγουν να κατεβάσουν τα απορρίμματά τους στους κάδους αποκομιδής, από σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, λόγω της 48ωρης απεργίας (Τρίτη και Τετάρτη) των εργαζόμενων της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων (Ε.Ε.Δ.Α.).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top