GuidePedia

0
Με τρόπο που θυμίζει τη σκηνή, από την ταινία "Ο Νονός", όπου ο Μάικλ Κορλεόνε βρίσκει ένα όπλο στην τουαλέτα και εκτελεί αντιπάλους της οικένειας, απέδρασε ένας 32χρονος Αλβανός.
Ο κρατούμενος είχε προφυλακιστεί για ληστείες στις φυλακές Γρεβενών και χθες μετήχθη στο αστυνομικό τμήμα Θήβας, προκειμένου να οδηγηθεί στον ανακριτή και να απολογηθεί.
Σήμερα, επρόκειτο και πάλι να μεταχθεί στις φυλακές. Στις 8:30 το πρωί, ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάει στην τουαλέτα. Όταν βγήκε, κρατούσε ένα πιστόλι, που όπως όλα δείχνουν, κάποιος είχε κρύψει για αυτόν.....
Απειλώντας τους αστυνομικούς κατάφερε να διαφύγει από το τμήμα και αναζητείται.
Για τις συνθήκες της απόδρασης και κυρίως για το πώς βρέθηκε το όπλο στην τουαλέτα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Σε διαθεσιμότητα οι υπεύθυνοι
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, με αποφάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τρεις αστυνομικοί για την απόδραση κρατούμενου από το αστυνομικό τμήμα Θήβας. Συγκεκριμένα, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα η αναπληρωτής διοικητής του τμήματος, αστυνόμος Β' και δύο αστυφύλακες, εκ των οποίων ο ένας εκτελούσε καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας κι ο δεύτερος ανήκε στο πλήρωμα του περιπολικού που είχε πάει για να παραλάβει τον κρατούμενο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top