GuidePedia

0
Απέφυγε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα ηγηθεί του σχήματος στην προεκλογική εκστρατεία. Μετά τη συνάντησή του με την ΑΔΕΔΥ αρκέστηκε να δηλώσει στους δημοσιογράφους «κάντε λίγη υπομονή

»Φήμες ότι -ίσως και εντός της ημέρας- ο Αλέκος Αλαβάνος προτίθεται ν' ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές κυκλοφορούν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης δημιουργώντας εντάσεις στο εσωτερικό του Συνασπισμού.
Ο ίδιος ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία δήλωση-χρησμό, που άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, αν και χρησιμοποίησε πολλές φορές στη δήλωσή του πρώτο πληθυντικό, όταν ρωτήθηκε για το τι θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ συνέστησε στους δημοσιογράφους λίγη υπομονή.
Ακολούθως, σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είπε ποτέ πως θα παραιτηθεί, πρόσθεσε όμως πως όλα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, μετά τη συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Άσκησε επίσης σφοδρή κριτική στη ΝΔ, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ. "Η ΝΔ -είπε- ζητάει νωπή εντολή, ενώ έχει κατεψυγμένες πολιτικές. Και νομίζω ότι έχει δώσει και με τη χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού σαφές μήνυμα προς τα πού πάει. Τα προβλήματα είναι για τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και για την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν μπορεί με την αοριστία, με τις καλές προθέσεις να αντιμετωπιστούν τα ζήτηματα της χώρας μας. Ο πολίτης απαιτεί συγκεκριμένο λόγο, τον οποίο δυστυχώς δεν έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top