GuidePedia

0
Στην συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή θα ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα ο Αλέκος Αλαβάνος τις αποφάσεις του που αφορούν στην ηγεσία του σχήματος. Πληροφορίες τον θέλουν να παραιτείται, κάτι που, εάν συμβεί θα φέρει τον Α. Τσίπρα να είναι αυτός που θα ηγηθεί του σχήματος ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Α. Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στον σύνδεσμο προστασίας και ανάπτυξης του Υμηττού τόνισε πως ο πρωθυπουργός εξωθήθηκε σε πρόωρες κάλπες από τα επιχειρηματικά συμφέροντα και το οικονομικό κατεστημένο προκειμένου να αναζητηθεί νωπή εντολή αυτοδυναμίας ή και μεγάλου συνασπισμού ώστε να περάσουν νέα πιο επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα. «Το σύνθημά του δικομματισμού συντρίψατε το ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μας βγουν τα κουκιά δεν θα τους περάσει γιατί λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο» είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του και ο Α. Αλαβάνος μετά την συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ κατηγόρησε την ΝΔ ότι ζητά νωπή λαϊκή εντολή ενώ έχει κατεψυγμένες πολιτικές το δε ΠΑΣΟΚ ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας με την αοριστία ή τις καλές προθέσεις. Ο πολίτης, είπε, απαιτεί συγκεκριμένο λόγο που δεν διαθέτει το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top