GuidePedia

0
Χαρακτήρα προεκλογικής συγκέντρωσης προσλαμβάνει η αποψινή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Θησείο, με αφορμή τα 35 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου του 1974.
Μέχρι στιγμής στην Ιπποκράτους επικρατούν χαμηλοί τόνοι. Στο κλίμα αυτό ήταν και η χθεσινή δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά την ανακοίνωση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι "η κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε". Ο ίδιος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου της χώρας από την κρίση και δεσμεύτηκε να συγκρουστεί "με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα καθηλωμένη".
"Τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας καλώ να συμβάλουμε όλους σε μία νέα εθνική προσπάθεια. Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε" κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρεου θα είναι ο βασικός ομιλητής, της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που θα διεξαχθεί το απόγευμα (7.30) της Πέμπτης στο Θησείο. Με την ομιλία του, αναμένεται να θέσει «το πολιτικό πλαίσιο για την πορεία της χώρας και το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών».
Σημειώνεται ότι ξεκινώντας από σήμεερα κι έως την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί πολιτική εξόρμηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top