GuidePedia

0
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο τίτλος του «Ελεύθερου Τύπου» πρόκειται να αποδοθεί από την κ. Αγγελοπούλου σε δύο έμπιστα στελέχη της, που είχαν και τη βασική ευθύνη για την αποτυχία του εκδοτικού εγχειρήματος και το κλείσιμο της ιστορικής παραταξιακής εφημερίδας. Τα δύο συγκεκριμένα στελέχη θα πάρουν τον τίτλο, θα εξασφαλίσουν την αναγκαία οικονομική υποστήριξη και θα επανεκδώσουν την εφημερίδα προφανώς για να σταθούν στο πλευρό της κ. Αγγελοπούλου, η οποία έχει να αντιμετωπίσει διάφορες επικοινωνιακές, δικαστικές ή άλλες εκκρεμότητες.
Εάν επιβεβαιωθούν οι συγκλίνουσες πληροφορίες, θα έχουμε να κάνουμε με τη δόλια πτώχευση της εταιρείας που εξέδιδε τη μεγάλη παραταξιακή εφημερίδα της Νέας Δημοκρατίας για να απαλλαγεί η κ. Αγγελοπούλου από εκατοντάδες υποχρεώσεις και να εξυπηρετήσει τα εκδοτικά της σχέδια με άλλο, οικονομικότερο τρόπο.....
Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση της κυβέρνησης, των αρμόδιων Αρχών και φυσικά της ΕΣΗΕΑ να ελέγξουν την ακρίβεια των πληροφοριών που αναφέρουμε. Είναι φανερό ότι αν επικρατήσει αυτού του είδους η μεθοδολογία στο χώρο των ΜΜΕ και γενικότερα του δημοσίου βίου, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε ζούγκλα, σε συνθήκες επιδεινούμενης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Ζητούμε, λοιπόν, την παρέμβαση των αρμοδίων για να σταματήσει η υπόθεση του «Ελεύθερου Τύπου» να κινείται μεταξύ φάρσας και τραγωδίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top