GuidePedia

0
Στο ΛΑΟΣ προσχωρούν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Δ. Κωνσταντάρας και Γ. Γαρουφαλιάς, όπως ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη.
"Με όλη την καλή διάθεση, την καρδιά μου και από την ψυχή μου έρχομαι σ’ ένα φιλικό σε μένα χώρο, σ’ ένα κόμμα το οποίο σέβεται, αγαπάει και υπολογίζει τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του ατόμου με το μυαλό μου πάντοτε στραμμένο στους αγαπημένους φίλους της Αθήνας - τους Αθηναίους και τις Αθηναίες - που χρόνια ολόκληρα υπηρετώ και δε θα σταματήσω ποτέ να το κάνω" δήλωσε ο κ. Κωνσταντάρας.
"Με τον κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα έχουμε μια κοινή πορεία στη δημοσιογραφία 40 ετών. Συναντιόμαστε τώρα και πολιτικά. Έχουμε κοινές σκέψεις και ιδέες για την πατρίδα. Ο Δ. Κωνσταντάρας είναι ένας Βουλευτής με περγαμηνές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει περάσει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει την πληρότητα εκείνη που αναζητά ο ΛΑ.Ο.Σ" δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.....
"Θα ήθελα να δηλώσω απερίφραστα την συμμετοχή μου στις δυνάμεις του ΛΑ.Ο.Σ για το νομό της Λάρισας. Θα δώσουμε την μάχη, βοηθώντας τον Πρόεδρό μας, τον αγαπημένο μου φίλο από τα κοινοβουλευτικά χρόνια από το 1996 που συνυπηρετήσαμε στην παράταξη της εποχής και σημερινό πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, την κοινωνία, τους πολίτες, τις αγωνίες τους, τις αναζητήσεις τους, να δώσουμε μια ασφάλεια στον πολίτη, που την έχει τόσο ανάγκη από τους πολιτικούς και από την καθημερινή του διαβίωση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει" δήλωσε ο κ. Γαρουφαλίας. "Χαίρομαι που συστρατεύεται μαζί μας σε αυτόν τον τίμιο και καλό αγώνα, και προσωπικότητες σαν τον κ. Γαρουφαλιά τις χρειαζόμαστε" ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top