GuidePedia

0
Την απογοήτευση για την πολιτική απόφαση των τεσσάρων εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, μιλώντας στην «Πρωινή Ενημέρωση».
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την απόφαση του κ.Φ.Κουβέλη, Ν.Τσούκαλη, Θ.Λεβέντη και Γ. Ψαριανού ναανεξαρτητοποιηθούν ακατανόητη. «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω την κίνηση των τεσσάρων. Ήταν κεραυνός εν αιθρία το γεγονός ότι μια διαφωνία οδήγησε σε αποχώρηση»είπε, ενώ εκτίμησε πως «το πρόβλημα είναι ότι εκφράζονται ακρότητες από πρόσωπα με ιστορική διαδρομή». «Ακρότητες στα όρια παραδοξοτήτων», πρόσθεσε.

Η τελευταία αναφορά, ωστόσο, αφορούσε περισσότερο στο πρόσωπο του κ. Αλαβάνου για τον οποίο είπε «Ο κ. Αλαβάνος από τότε που οικειοθελώς αποχώρησε έκανε την καινοτόμα και πρωτοφανή πρόταση να αποχωρήσει από την Βουλή η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές (οι προτάσεις)είναι παραδοξότητες και ο κόσμος τις κατανοεί. Δεν είναι χαζός ο κόσμος».

«Οι εκλεγμένες ηγεσίες στα δημοκρατικά κόμματα πρέπει να γίνονται σεβαστές», υπογράμμισε στην συνέχεια ο κ. Α. Τσίπρας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πώς θα υπάρξει ξανά κοινή πορεία με τους «4» στο μέλλον, τονίζοντας όμως πως τέτοιες συμπεριφορές δημιουργούν πληγή στην δημόσια εικόνα του κόμματος.

Τέλος, ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως θέλει να παραμείνουν οι τέσσερις στον Συνασπισμό, αλλά σεβόμενοι τις απόψεις του κόμματος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top