GuidePedia

0
Προβληματισμό εκφράζει η Κουμουνδούρου για τις επόμενες κινήσεις του πρώην προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Αλαβάνου εν όψει της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος Νοεμβρίου. Στελέχη του ΣΥΝ και η ηγεσία του κόμματος περιμένουν εξελίξεις, αλλά χωρίς να προσδιορίζουν τι σηματοδοτούν οι συσκέψεις που είχε ο κ. Αλαβάνος με φίλους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές, όπως και οι δύο προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες δημόσιες εμφανίσεις του επ΄ ευκαιρία βιβλιοπαρουσιάσεων.......
. Ενδεικτική του κλίματος αναμονής είναι η απάντηση που έδωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα γυρίσει ο κ. Αλαβάνος ως διεκδικητής ρόλου στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Μακάρι. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Μονάχα όποιος θέλει να περισσεύει, περισσεύει. Ο ΣΥΝ είναι το πιο δημοκρατικό πολιτικό μόρφωμα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ εξίσου...». Ο κ. Αλαβάνος θα βρίσκεται μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη όπου θα μιλήσει με την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ για την ποιητική συλλογή «Η Μεγάλη Εποχή» της κυρίας Νάντιας Βαλαβάνη, ενώ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, μία ημέρα πριν από την έναρξη των τριήμερων εργασιών της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιάσει στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα το νέο βιβλίο της κυρίας Αλκμήνης Ψιλοπούλου «Μινώκερος».

Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βρει τον αντιπολιτευτικό βηματισμό του απέναντι στην κυβέρνηση, την ίδια ώρα που το ΠαΣοΚ εμφανίζεται να κάνει άνοιγμα προς τον χώρο αυτό. «Εμείς δεν έχουμε ούτε ενοχέςούτε προβλήματα με τα φλερτ» είπε χθες ο κ. Τσίπρας. Και συμπλήρωσε: «Είμαστε ανοιχτοί στα φλερτ, αλλά εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και τι διεκδικούμε γιατί έχουμε προγραμματικές προτάσεις. Αν το ΠαΣοΚ φλερτάρει, να μας πει και αυτό τις προτάσεις».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top