GuidePedia

0

Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/11) μετά την απολογία της στην 32η ανακρίτρια, η 22χρονη που συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείτο για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η 22χρονη, στο απολογητικό υπόμνημα, που κατέθεσε στην ανακρίτρια.........
αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως δε γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς της και πως δεν έχει βρεθεί ποτέ στο διαμέρισμα – γιάφκα στο Χαλάνδρι. Τόνισε επίσης, ότι το δακτυλικό αποτύπωμα, που βρέθηκε στο επίμαχο σπίτι, ήταν σε κινητό αντικείμενο.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι η 22χρονη δεν πρέπει να προφυλακιστεί και της επέβαλαν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη συνελήφθη στην οδΠατησίων μετά τα επεισόδια που έγιναν σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων στην οδόΝαυαρίνου την Παρασκευή (14/11), με βάση ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της. Η κοπέλα προσήχθη μαζί με δύο ακόμα άτομα, που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση και τα οποία εξετάζονταν μέχρι πριν από λίγο στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Υπενθυμίζεται ακόμα ότι μετά την ανακάλυψη της γιάφκας στο Χαλάνδρισυνελήφθησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις έχουν προφυλακιστεί ενώ αφέθηκε ελεύθερη μια 20χρονη.
Λίγο αργότερα εκδόθηκαν εντάλματα για άλλους έξι, ενώ έχουν προκύψει στοιχεία για ακόμη πέντε άτομα, για τα οποία αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.
Το όνομα της 22χρονης δεν συμπεριλαμβάνεται στα αρχικά έξι εντάλματα, αλλά όπως διευκρινίστηκε πρόκειται για καινούργιο ένταλμα σύλληψης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top