GuidePedia

0
Βαριές κουβέντες  κατά της προηγούμενης κυβέρνησης είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχετικά με το αίσθημα ασφάλειας που επικρατεί στη χώρα.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Χρυσοχοΐδης αφού κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι «έφερε στον τόπο την ατιμωρησία» τόνισε μιλώντας προσωπικά για τις ευθύνες των προκατόχων του.....

«Θα πρέπει να ντρέπονται οι κύριοι Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης. Εγώ φοβάμαι για την εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή η αστυνομία», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
«Δεν πάει άλλο. Το κοινό έγκλημα είναι μία απεχθής μορφή που πλήττει ολόκληρη την κοινωνία. Δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχθώ άλλο αυτά τα φαινόμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» μίλησε για «πλουσιόπαιδα με χύτρες», που όπως είπε «καταστρέφουν περιουσίες φτωχών ανθρώπων» ενώ για το μέτρο ποινικοποίησης της κουκούλας δήλωσε ότι είναι θέμα ημερών να καταργηθεί καθώς όπως είπε είναι ένα γελοίο μέτρο.
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο υπουργός ανέφερε.
«Δε μας φοβίζει τίποτα. Θα πρέπει όμως να τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου και όχι να μετατρέψουμε το θάνατο ενός παιδιού σε επέτειο. Και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top