GuidePedia

0
Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ουκρανία (20:00 Mega) και καλείται να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης (νίκη ή ισοπαλία εκτός από 0 - 0) ώστε να είναι μία από τις 32 ομάδες του Μουντιάλ.
Ο «Herr Otto» αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα τους Βύντρα, Παπασταθόπουλο, Μόρα, Κυργιάκο και Σπυρόπουλο.....
Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη και τον Σαμαρά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Χαριστέας ή ο Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Τζιόλης, Μάκος, Πλιάτσικας, Νίνης, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος και Τζαβέλλας, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Χαλκιάς, Τοροσίδης, Σεϊταρίδης, Πατσατζόγλου και Αμανατίδης.

Οι Ουκρανοί θα αγωνιστούν με το «κλασσικό» 4 - 4 - 2.

Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν είναι: Πιατόφ (τερματοφύλακας), Κόμπιν (δεξί μπακ), Τσιγκρίνσκι, Κατσέριντι (κεντρικοί αμυντικοί), Ρακίτσκι (αριστερό μπακ), Τίμοστσουκ, Μίχαλικ (ή Γκάι στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Χούσιεφ (δεξί χαφ), Γιαρμολένκο (αριστερό χαφ), Σεφτσένκο και Μιλέφσκι (επιθετικό δίδυμο).

Το ντέρμπι αποκτά και προσωπικό στοίχημα για τον Ρεχάγκελ, καθώς είναι το 100ο του στον πάγκο της Εθνικής μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top