GuidePedia

0
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, πρέσβης Ιωάννης Κοραντής, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ. Η προσχώρηση του κ. Κοραντή στις τάξεις του Συναγερμού ανακοινώθηκε μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Καρατζαφέρη.
Όπως δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, ο πρέσβης Ιωάννης Κοραντής "έχει γράψει χρυσές σελίδες στο διπλωματικό σώμα και έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στην πατρίδα τα πέντε χρόνια, που ήταν στην διοίκηση της ΕΥΠ".
Ο κ. Κοραντής δήλωσε με τη σειρά του ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του προέδρου του ΛΑΟΣ και προσχώρησε στις τάξεις του κόμματος, φέροντας μαζί του τις εμπειρίες 36 ετών διπλωματικής καριέρας και εκείνες του τέως διοικητή της ΕΥΠ, με στόχο να υπηρετήσει "τις κοινές αξίες, τις οποίες προβάλλουμε για την πατρίδα".
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ, σύμφωνα με τις οποίες "κάθε ψήφος στο ΛΑ.Ο.Σ. είναι μια χείρα βοηθείας στο ΠΑΣΟΚ", ο κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε: "Αντιλαμβάνομαι την δυσχερή θέση της ΝΔ, με την διαρροή που παρατηρείται σε καθημερινό επίπεδο προς τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Εγώ πιστεύω ότι η ΝΔ μπορεί να βρει έναν άλλο τρόπο για να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους της: Να πάρει μερικά περίστροφα και να πηγαίνει το βράδυ στο σπίτι τους να τους απειλεί με τη ζωή τους. Είναι σίγουρο, ότι δεν θα έρθουν σε εμάς".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top