GuidePedia

0
"Όχι" σε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας λέει το ΚΚΕ. Σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε "προδοσία" προς τον κόσμο του ΚΚΕ τη συνεργασία με κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Η κ. Παπαρήγα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εάν το ΚΚΕ συνεργαζόταν με κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα "ο λαός θα μας έπαιρνε με τις πέτρες".
"Η χώρα θα έχει κυβέρνηση, είτε σε ένα μήνα είτε σε δύο, κάποια κυβέρνηση θα βγει, ακυβέρνητες πολιτείες δεν υπάρχουν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο λαός να υποκύπτει στους εκβιασμούς" πρόσθεσε.
Τόνισε ακόμη ότι "αυτά που λέει το ΚΚΕ πονάνε και ενοχλούν τα δύο μεγάλα κόμματα, γιατί βρίσκουν απήχηση στο λαό και δεν θέλουν η απήχηση να μετατραπεί σε ψήφο".
Η γγ του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι "αυτά που λέει το ΚΚΕ πονάνε και ενοχλούν τα δύο μεγάλα κόμματα, γιατί βρίσκουν απήχηση στο λαό και δεν θέλουν η απήχηση να μετατραπεί σε ψήφο".
Σημείωσε ότι "στόχος του ΚΚΕ είναι να παρεμβαίνει στην καθημερινότητα του πολίτη" και μίλησε για "διάχυτο αντικομουνισμό", τον οποίο χαρακτήρισε "πάγιο στρατηγικό όπλο» του καπιταλιστικού συστήματος".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top