GuidePedia

0
"Δεν είμαι στη συζήτηση για τις υποψηφιότητες... Όπως και την προηγούμενη φορά, και στις 4 Οκτωβρίου δεν θα είμαι υποψήφιος" τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου μιλώντας σε ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο κ Παπαντωνίου είπε ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την υποψηφιότητα του και τόνισε ότι θα στηρίξει το έργο της κυβέρνησης την επομένη των εκλογών σε περίπτωση που εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ.
Σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ανοίγει μια νέα πορεία για τον τόπο και όσο αυτό συνεχίζεται θα τη στηρίζει ενώ επεσήμανε ότι παραμένει σε "εφεδρεία". .
"Εχω επιλέξει να παρεμβαίνω με άρθρα και άλλες δημόσιες παρεμβάσεις και θα συνεχίσω να το πράττω" υπογράμμισε ο πρώην υπουργός τονίζοντας ότι μετέχει στην πολιτική και θα συνεχίσει να προσφέρει με ιδέες και γνώσεις....
Αναφορικά με την εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός είναι αναξιόπιστος. Ο κ. Παπαντωνίου τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ πήρε δύο εντολές από τον ελληνικό λαό και θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν γίνει πράξη τα όσα ειπώθηκαν δια στόματος Καραμανλή στη ΔΕΘ ενώ χαρακτήρισε "μεγάλο λάθος" την πολιτική του παγώματος των μισθών.

Ο κ. Παπαντωνίου υποστήριξε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συμφωνήσει με το πάγωμα των προσλήψεων εξαιρουμένων των θέσεων απολύτου ανάγκης όπως αυτές των νοσηλευτών και να προχωρήσει σε πάγωμα προσλήψεων για μία διετία.

Τόνισε τέλος ότι περιμένει με ενδιαφέρον τι θα πει ο πρόεδρος του Κινήματος Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top