GuidePedia


Ο Βραζιλιάνος Ζίκο είναι ο "εκλεκτός" της διοίκησης του Ολυμπιακού για τη θέση του Τιμούρ Κετσπάγια. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και λίγο πριν το παιχνίδι με την Άλκμααρ, έγινε γνωστή η πρόσληψή του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος κόουτς βρίσκεται ήδη στην χώρα μας θα βρεθεί στο "Καραϊσκάκη" για να παρακολουθήσει το ματς κόντρα στην ολλανδική ομάδα.
Ο Μπάντοβιτς με τον Νινιάδη θα είναι απόψε στον πάγκο αλλά στην ΠΑΕ δε θέλουν το… προσωρινό να γίνει μόνιμο. Απλά διότι με την απομάκρυνση του Κετσπάγια η διοίκηση δείχνει ότι κατάλαβε το λάθος και θέλει άμεσα η ομάδα να επιστρέψει σε θέση μάχης για την υλοποίηση όλων των στόχων της. Έτσι αυτοί που… ονειρεύτηκαν "λευκή πετσέτα" από πλευράς Ολυμπιακού βλέπουν ήδη τα… όνειρά τους να διαψεύδονται!
Η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος Ζίκο στα 56 του χρόνια είναι αφενός δοκιμασμένη λύση, αφετέρου τεράστιο όνομα στο χώρο του διεθνούς ποδοσφαίρου. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα και τους παίκτες να κερδίσει με την παρουσία του και τον κόσμο που εύλογα δυσπιστούσε με λύσεις τύπου Κετσπάγια. Παράλληλα, ο Ζίκο θα κληθεί να επαναφέρει στη γνωστή καλή αγωνιστική κατάσταση τόσο τον Ντιόγκο όσο και τον Ντουντού και τους υπόλοιπους latin της ομάδας...

Ο Ζίκο επιθυμεί κι αυτός να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό και γιατί η ομάδα μόνιμα τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας και γιατί αγωνίζεται στο τσάμπιονς λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για δύο χρόνια, με τον Βραζιλιάνο προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοίμπρα (Ζίκο)".
 
Top