GuidePedia

0
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΜΑΛΟΥΧΟΣ
Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι: ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τείνει να καταστεί ο «μοιραίος άνθρωπος» για την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Πριν από τους Αγώνες του 2004, επί των ημερών του τελείωσε η υπόθεση της 17Ν- κάτι που ασφαλώς δεν θα μπορούσε να γίνει, τουλάχιστον όπως έγινε, χωρίς και τον «νόμο Σταθόπουλου».
Επειτα από τόσα χρόνια εγκατάλειψης και απραξίας υπήρξαν πάλι πολύ σημαντικά αποτελέσματα που δεν είναι απίθανο να αποδειχθούν ακόμη και καταλυτικά για το φαινόμενο. Και, επιτέλους, πρώτα έρχονται τα αποτελέσματα και μετά τα λόγια.

Και τότε και τώρα η τρομοκρατία χτυπιέται από το ΠαΣοΚ. Στην καταπολέμησή της η ΝΔ απέτυχε πλήρως. Πέραν, όμως, της δεδομένης πια αβουλίας και ανικανότητας, μπορεί να υπάρχει και κάτι ακόμη: ότι αν η ΝΔ είχε απλώς επιχειρήσει αυτά που το ΠαΣοΚ κάνει, πιθανότατα θα είχε ξεσηκωθεί ο τόπος για την «κακιά Δεξιά» και τις μεθόδους της. Οπως ακριβώς θα συνέβαινε με τα οικονομικά μέτρα. Και με εκείνα που ήρθαν και κυρίως με εκείνα που έπονται. Αυτή η σκέψη τούς έφαγε και εκείνους και δυστυχώς και τη χώρα...


ΤΟ ΒΗΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top