GuidePedia

0
Αρνητικό το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν για λογαριασμό της διοίκησης, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος και ο Προϊστάμενος του τμήματος σκάουτινγκ Δημήτρης Θεοδωρίδης. Οι δύο άντρες είχαν συνάντηση με τον Ζίκο κια τους τρεις αρχηγούς της ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη, Ντουντού Σεαρένσε και Λουτσιάνο Γκαλέτι. Χρυσικόπουλος και Θεοδωρίδης εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια της διοίκησης για τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα......
Μπάντοβιτς δίπλα σε Ζικο

Στη διοίκηση είναι απογοητευμένοι από τον Ζίκο. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν υπάρχουν σκέψεις για απομάκρυνση του Βραζιλιάνου, αλλά εξετάζουν το ενδεχόμενο να βάλουν δίπλα του στη θέση του βοηθού προπονητή, τον Μπάντοβιτς ώστε να τον βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την ελληνική πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει πως θα απομακρυνθεί ο αδελφός του Ζίκο, Εντού, που είναι τώρα βοηθός του. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός όταν είχε έρθει στην Ελλάδα ξεκαθάρισε ότι οι επιλογές του τεχνικού επιτελείου θέλει να είναι δικές του.

Διαμαρτυρίες οπαδών

Στου Ρέντη βρέθηκαν εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν σε παίκτες και προπονητή για την κακή εικόνα της ομάδας. Μάλιστα απαίτησαν να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην ομάδα. ΟΙ 20 περίπου οπαδοί που βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, συναντήθηκαν και με τους κυρίους Χρυσικόπουλο και Θεοδωρίδη, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους και ζήτησαν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αμφίβολος ο Μαρέσκα

Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική ένιωθε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, ο Εντσο Μαρέσκα, λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και θεωρείται αμφίβολος για τον αγώνα με την Λάρισα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντούντου που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top