GuidePedia

0
Eντονη συζήτηση προκαλεί στο εσωτερικό της ΝΔ το αν θα πρέπει να αξιοποιηθούν από τον νέο πρόεδρο του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά ηγετικά στελέχη του κόμματος τα οποία είχαν καίριες θέσεις στις κυβερνήσεις του κ. Κ. Καραμανλή . Μετά τη δημοσιοποίηση στο προχθεσινό «Βήμα» της πρόθεσης να αξιοποιηθεί ο κ. Στ. Δήμας, μετά την ευδόκιμη θητεία του στην ΕΕ ως επίτροπος Περιβάλλοντος,.......
που συνάντησε πολλά θετικά σχόλια και προκάλεσε αρκετές αναφορές στο «γαλάζιο» παρασκήνιο, χθες αναδείχθηκε με μεγαλύτερη ένταση το ζήτημα της «επιστράτευσης» και άλλων κορυφαίων στελεχών της ΝΔ. Κεντρικό πρόσωπο της ημέρας λοιπόν ήταν ο πρώην υπουργός κ. Ευ. Μεϊμαράκης για τον οποίο γίνεται μεγάλη συζήτηση στη ΝΔ- όπως και για άλλους, όπως π.χ. για τον κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο - αν θα πρέπει, πότε και σε ποια θέση να αξιοποιηθεί από τον κ. Σαμαρά.

«Πρέπει να αξιοποιούνται όλα τα αξιόλογα στελέχη,ιδίως τέτοιου βεληνεκούςόπως ο κ. Μεϊμαράκης» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας και φίλος του κ. Κ. Τασούλας. Αντιθέτως, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Β.Μιχαλολιάκος όταν ρωτήθηκε από το Κανάλι 1 του Πειραιά για το ενδεχόμενο αξιοποίησης του κ. Μεϊμαράκη διερωτήθηκε: «Δεν χρειάζεται και μια ανανέωση;Μπορούν όλοι να χωρέσουν;». Στη συνέχεια, αφού ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά, έριξε το καρφί του για πολλά πρώην κυβερνητικά στελέχη, λέγοντας: «Η κυβερνητική ομάδα που μας οδήγησε στην ήττα της ντροπής δεν μπορεί να έχει την ηγετική πρωτοβουλία και στο νέο μέλλον της ΝΔ».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top