GuidePedia

0
Σκληρές συγκρούσεις,με χτυπήματα κάτω από τη μέση βρίσκονται σε εξέλιξη στο Πεντάγωνο.
Με την συγκατοίκηση Βενιζέλου-Μπεγλίτη να συνεχίζεται χωρίς αναταράξεις,οι ένστολοι πήραν τα όπλα και προσπαθούν να...αλληλοεξοντωθούν εν όψει των επερχόμενων κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μέχρι εδώ όλα θα μπορούσαν να είναι θεμιτά, αφού κάθε χρόνο η “μάχη του γαλονιού” δίνει και παίρνει ακόμη και στο επίπεδο αρχηγών γενικών επιτελείων...... Αυτή τη φορά όμως η διαμάχη έχει αρχίσει να παίρνει και ...εξοπλιστικές διαστάσεις, με φήμες και διαρροές που θέλουν συγκεκριμένο αξιωματικό εκτός ενόπλων δυνάμεων,λόγω των αρνητικών απόψεων που έχει για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα!
Οι ίδιες πληροφορίες,θέλουν μάλιστα να αντικαθίσταται ο αξιωματικός,όχι από εν ενεργεία συνάδελφό του,αλλά από απόστρατο αξιωματικό! Οι ...αγωγοί των διαρροών δεν δίστασαν να εμπλέξουν στο “βυζαντινό” παρασκήνιο των διαδρόμων του Πενταγώνου,ακόμη και το όνομα του αδελφού του πρωθυπουργού κ.Νίκου Παπανδρέου,ο οποίος δήθεν ενδιαφέρεται για τις αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις!
Το δίδυμο της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου,είναι πλήρως ενημερωμένο και για τον “εμφύλιο των στρατιωτικών”,αλλά και για τα διαδιδόμενα ως βαθύτερα αίτια που τη προκαλούν. Συνεργάτες και των δύο υπουργών έχουν αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο επαναφοράς αποστράτων στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και επισημαίνουν ότι στις κρίσεις που θα γίνουν οι πάντες κρίνονται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top