GuidePedia

0
Πόλεμος προσκλήσεωνΚορυφώνονται οι παρασκηνιακές διεργασίες στη ΝΔ, εν όψει της εκλογής νέου προέδρου.
Λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη των εργασιών του έκτακτου συνεδρίου, ο Αντ. Σαμαράς απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση γνωριμίας με τους συνέδρους, σε εκδήλωση που θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Λίγο αργότερα, ανάλογη πρόσκληση απηύθυνε η Ντ.Μπακογιάννη, με τη διαφορά ότι η δική της εκδήλωση θα γίνει αύριο Σάββατο, δηλαδή ανήμερα της έναρξης του συνεδρίου.
Η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε το πρωί της Παρασεκυής με τον Δημ. Αβραμόπουλο στο γραφείο του πρώην υπουργού Υγείας.....

Η συζήτηση διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και επικεντρώθηκε στην πορεία προς τις εσωκομματικές κάλπες. Πληροφορίες και από τις δυο πλευρές αναφέρουν ότι δεν ετέθη από κανένα  σε αυτή την φάση - θέμα ρόλου για τον κ. Αβραμόπουλο στο κόμμα, μετά από τη εκλογή νέας ηγεσίας.
Είναι σαφές ότι η κυρία Μπακογιαννη θέλησε να βολιδοσκοπήσει τον μέχρι πρότινος συνυποψήφιο της και έκανε μια πρώτη κατ’αρχήν συζήτηση μαζί του.
Από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος έχει μεν ζητήσει από τους πολιτικούς του φίλους να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην επικείμενη εκλογή , αλλά δεν είναι βέβαιον ότι θα τηρήσει αυτή την ουδέτερη στάση μέχρι το τέλος της «κούρσας».
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι ο πρώην υπουργός προτίθεται να συναντηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες και με τους κ.κ. Σαμαρά και Ψωμιάδη. Μετά τον «κύκλο» των επαφών αυτών θα πρέπει να αναμένεται η επίσημη δήλωση του κ. Αβραμόπουλου για το ποιον θα υποστηρίξει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top