GuidePedia

0
ΝΔ: Αέρας νίκης Σαμαρά από τα Κυριακάτικα γκάλοπ Προβάδισμα στον Αντώνη Σαμαρά δίνουν τρεις από τις τέσσερεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο τύπο, ωστόσο η εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα ευρήματα θα κριθεί στο δεύτερο γύρο.
Ο Μεσσήνιος πολιτικός, στις 3 από τις 4 δημοσκοπήσεις  προηγείται της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρόθεση ψήφου και στους ψηφοφόρους που δηλώνουν ότι θα πάνε σίγουρα στις κάλπες την επόμενη Κυριακή.Αναλυτικά στο γκάλοπ της ΜΡΒ.....
για το Ελεύθερο Τύπο ο Αντώνης Σαμαράς στον πρώτο γύρο συγκεντρώνει ποσοστό 44,2 έναντι 42,9 και 9,2 των συνυποψηφίων του. Στο δεύτερο γύρο ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει 47,2 έναντι 46 της Ντόρας Μπακογιάννη.
Στο γκάλοπ της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» στον πρώτο γύρο ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 44,6 έναντι 40,9 της κ Μπακογιάννη και 10,8 του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στο δεύτερο γύρο ο Μεσσήνιος πολιτικός συγκεντρώνει το 49,3 έναντι 44,4 της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η κα. Μπακογιάννη προηγείται στο γκάλοπ της Focus για την  Απογευματινή, συγκεντρώνοντας στον πρώτο γύρο 45,5% έναντι 44,1 του Αντώνη Σαμαρά και 6 του Παναγιώτη Ψωμιάδη
Στη δημοσκόπηση της Public Issue για την "Καθημερινή της Κυριακής", ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 44,5 έναντι 36 και 13 των συνυποψηφίων του. Στο δεύτερο γύρο ο κ. Σαμαράς συγκεντρώνει 49% έναντι 44 της κ Μπακογιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top