GuidePedia

0
Σκληρή; Η ψυχή της το ξέρει. Η «σιδηρά» κυρία του «X- Factοr» Κατερίνα Γκαγκάκη, όσο σκληρή κι αν θέλει να δείχνει για τις ανάγκες του ριάλιτι, η καθημερινότητά της την προδίδει… Εχει μία ευαίσθητη χορδή που αν την αγγίξεις, θα ανακαλύψεις ένα άλλο πρόσωπο. Την άλλη πλευρά της ζωής της. Πρόκειται για ένα κορίτσι αφοσιωμένο στην οικογένειά του, και μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάτω από αντίξοες συνθήκες.....
Ο πλέον δικός της άνθρωπος, η μητέρα της, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ακόμη και στενοί συνεργάτες της στον ΑΝΤ1 δεν γνωρίζουν το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της. Η Κατερίνα το κρύβει επιμελώς, κυρίως γιατί δεν θέλει να τους στενοχωρεί με τα προσωπικά της.

Το δράμα των τελευταίων μηνών της διευθύντριας επικοινωνίας του ΑΝΤ1 άρχισε να γίνεται γνωστό στους διαδρόμους του καναλιού μετά από συνέντευξη που αποφάσισε να παραχωρήσει στη δημοσιογράφο και φίλη της Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις».

Η Κατερίνα μέσα από αυτή τη συνέντευξη-κατάθεση ψυχής θέλει να δώσει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Πρόκειται για πολύ λεπτό και ευαίσθητο θέμα, που σίγουρα και οι δύο κυρίες της τηλεόρασης ξέρουν να το διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο. Ενα είναι σίγουρο, ότι οι τηλεθεατές θα διακρίνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιο οικείο, πιο φιλικό, πιο μελαγχολικό… Το πρόσωπο της Κατερίνας Γκαγκάκη όταν κλείνουν οι προβολείς της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα είναι μοναχοπαίδι και έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της. Πρόκειται για αμφίδρομη σχέση, η οποία ίσως να είναι και η αιτία που τη φρενάρει στα προσωπικά της και δεν έχει πάρει ακόμη τη μεγάλη απόφαση να «φτιάξει» τη ζωή της. Το σπίτι της βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από εκείνο των δικών της, ακριβώς για να μπορεί να τρέξει κοντά τους όποια στιγμή κι αν τη χρειαστούν. Από την πρώτη ημέρα που η αγαπημένη της μητέρα αντιμετώπισε το εν λόγω πρόβλημα δεν την άφησε ποτέ μόνη. Τη συνοδεύει πάντα στους γιατρούς, αλλά και στο νοσοκομείο κάθε φορά που θα χρειαστεί.

Στους γονείς της οφείλει πολλά. Από τότε που ήταν μαθήτρια στο Κολλέγιο Αθηνών έως την εποχή που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Λονδίνο, στους τομείς της Ψυχολογίας και της Επικοινωνίας. Οταν επέστρεψε στην Ελλάδα εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλλιτέχνες όπως τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Στη συνέχεια αποδέχτηκε την πρόταση από τον ΑΝΤ1 και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αναλαμβάνοντας τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας. Από τη θέση αυτή γνώρισε τους ανθρώπους της showbiz, μία ακόμη πολύτιμη εμπειρία για το βιογραφικό της, και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα να εκτεθεί στο φακό συμμετέχοντας στη επιτροπή του «X-Factor

Δημοσίευση σχολίου

 
Top