GuidePedia

0
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επικήρυξε τρία άτομα που καταζητούνται για συμμετοχή στην ομάδα «οι ληστές με τα μαύρα», με το ποσό των 600.000 ευρώ.
Πρόκειται για τους Συμεών Σεϊσίδη, Μάριο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη, εις βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για αξιόποινες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος......

Η αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες ανέρχεται στο ποσόν των 600.000 ευρώ και εξασφαλίζεται η ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.
Παράλληλα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας, ώστε να ανατεθεί σε εφέτη-ανακριτή η υπόθεση που αφορά στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η υπόθεση αφορά στους τέσσερις νεαρούς που συνελήφθησαν πρόσφατα σε κατοικία στο Χαλάνδρι Αττικής.
Για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κατηγορούνται οι Παναγιώτης Μασούρας, Χαρίλαος Χατζημιχελάκης , Εμμανουήλ Γιόσπας και Μυρτώ Παντέλογλου.
Όλοι είναι προφυλακισμένοι, εκτός από τη Μυρτώ Παντέλογλου, η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής παρουσίας δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.
Ο Ιωάννης Τέντες ζήτησε τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του, καθώς θεωρεί ότι «η εξαιρετική φύση και η σοβαρότητα της υπόθεσης, που έχει ευλόγως ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, επιβάλλει τη διεξαγωγή της ανάκρισης από εφέτη-ανακριτή, ήτοι από έμπειρο και ανωτέρου βαθμού δικαστικό λειτουργό».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top