GuidePedia

0
«Θα τα πούμε όλα μέσα» είπε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και πέρασε εντός του Μεγάρου της ΕΡΤ, ώστε να πάρει τη θέση του στο στούντιο διεξαγωγής του Debate.
Ο Γ. Παπανδρέου προτίμησε να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία και να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα λίγο πριν από την «τηλεμαχία» δηλώνοντας ότι «χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση» προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες θα αξιοποιήσουμε σε μια νέα πορεία. Και είναι σίγουρο ότι, μαζί μπορούμε».
Κριτική στο Debate άσκησαν οι γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Τι θα είναι το Debate;» αναρωτήθηκε η κ. Παπαρήγα και συνέχισε «μονόλογος, ατάκες χειρονομίες, ειρωνείες, αποπροσανατολισμός, μπέρδεμα. Αλίμονο αν ο λαός ψήφιζε με βάση το Debate», διευκρινίζοντας ότι το ΚΚΕ συμμετέχει με την πίστη ότι μετά από τόσο «θόρυβο ή θα είναι το τελευταίο ή θα αλλάξει η διαδικασία».
«Σημαντική στιγμή» χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το Debate που «παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα είναι καλό που γίνεται» εκφράζοντας όμως την άποψη ότι «ο ψήφος δεν θα επηρεαστεί»....

Ο κ. Καρατζαφέρης έθεσε τον εαυτό του από την πλευρά των δημοσιογράφων δηλώνοντας ότι «κερδίσαμε μια μεγάλη νίκη εμείς οι δημοσιογράφοι», ενώ ταυτόχρονα σχολίασε ότι «δεν μπορεί κανείς να περιμένει εκπλήξεις. Η δημοκρατία θέλει ελεύθερες ερωτήσεις και αυτό που γίνεται είναι για τα μάτια του κόσμου».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top