GuidePedia

0
Στην παροχή γρήγορου Ίντερνετ (ΑDSL) με τη... μέρα, επεκτείνεται πλέον ο ευρυζωνικός πόλεμος μεταξύ των τηλεπικοινωνιακών παρόχων που έχουν ανεβάσει στροφές στο ευρυζωνικό Ίντερνετ!
Από σήμερα, οι Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου θα έχουν στη διάθεσή τους- όπως και στο εξωτερικό- τη νέα υπηρεσία «Ίντερνετ με τη μέρα», την οποία προσφέρει η εταιρεία Ηellas Οn Line, ενώ σύντομα αναμένεται να διατεθεί κι από άλλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.
Ήδη, στην ελληνική αγορά διατίθενται πλέον πακέτα ΑDSL που περιλαμβάνουν δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις (προς σταθερά και κινητά) στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και συνδέσεις γρήγορου Ίντερνετ, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 20 ευρώ τον μήνα.....
Σημειώνεται ότι το γρήγορο Ίντερνετ τρέχει πλέον με ρυθμό... 1.870 νέων συνδέσεων την ημέρα. Το σύνολο όλων των γρήγορων συνδέσεων (μέσω σταθερής και κινητής τηλεφωνίας) ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια στα τέλη του περασμένου μήνα, ανεβάζοντας πάνω από το 16% το ποσοστό διείσδυσης του DSL στη χώρα. Ανεβάζουν στροφές
Οι εναλλακτικοί τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι έχουν ήδη ανεβάσει υψηλές στροφές στο ευρυζωνικό Ίντερνετ, καθώς μέσα στο καλοκαίρι κατάφεραν να αποσπάσουν από τον ΟΤΕ το 40,5% του συνόλου των συνδέσεων DSL, ποσοστό που σήμερα αντιστοιχεί σε τουλάχιστον περίπου 750.000 συνδέσεις. Η νέα υπηρεσία της Ηellas Οn Line είναι «συμβατή» με όλα τα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας της εταιρείας και το κόστος της διαμορφώνεται σε 0,99 ευρώ την ημέρα. Επιτρέπει δε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ όποια μέρα θελήσουν χωρίς να πληρώνουν μηνιαίο πάγιο.

ΑΓΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ

Θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς χρόνου πρόσβασης σε ευέλικτα πακέτα της μιας ημέρας, των πέντε ή του Σαββατοκύριακου


«Α la carte» πρόσβαση στο Διαδίκτυο

ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της Ηellas Οn Line μπορούν να αποκτούν «a la carte» γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για το χρονικό διάστημα που επιθυμούν, πληρώνοντας αντίστοιχα μόνο για αυτό. Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή με τον κόσμο του Διαδικτύου, να τον γνωρίσουν με σχετικά εύκολο και οικονομικό τρόπο. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία παροχής γρήγορου Ίντερνετ σε δευτερεύουσες ή εξοχικές κατοικίες, αλλά και σε νοικοκυριά που επιθυμούν να χρησιμοποιούν περιστασιακά το Ίντερνετ, ελέγχοντας το κόστος πρόσβασης και περιορίζοντάς το μόνο στον χρόνο της χρήσης.

Η υπηρεσία αποτελείται από σταθερή ευρυζωνική πρόσβαση γρήγορου Ίντερνετ (ΑDSL), ασύρματο τερματικό εξοπλισμό (WiFi modem) και δυνατότητα αγοράς χρόνου πρόσβασης σε ευέλικτα πακέτα της μίας ημέρας με 0,99 ευρώ, των πέντε ημερών με 4,20 ευρώ και των δύο ημερών του Σαββατοκύριακου με μόλις 1,68 ευρώ.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν χρόνο πρόσβασης στο Ίντερνετ με απλό τρόπο, από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www. hol.gr.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top