GuidePedia

0
Στην αποψινή τηλεμαχία Καραμανλή- Παπανδρέου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της προεκλογικής περιόδου καθώς ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανταλλάξουν επιχειρήματα, με αιχμή την οικονομία, για 75 λεπτά.
Οι δύο άνδρες θα σταθούν όρθιοι, ο ένας απέναντι στον άλλο και θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ερωτήσεις. Τούτο δίνει ένα πρόσθετο ενδιαφέρον, καθώς και κατά το ντιμπέιτ των "6", η πιο ζωντανή και ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν οι ερωτήσεις που απηύθυναν μεταξύ τους οι πολιτικοί αρχηγοί.
Στην αποψινή τηλεμαχία συντονίστρια θα είναι η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, ενώ η σειρά των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η εξής: Οικονομία - Ανάπτυξη, Κοινωνικά θέματα - Παιδεία, Κράτος - Δημόσια Διοίκηση, Περιβάλλον - Υποδομές, Εξωτερική πολιτική....
Ο χρόνος τοποθέτησης του κάθε αρχηγού είναι τρία λεπτά για κάθε πρωτολογία, τρία λεπτά για κάθε δευτερολογία και ένα λεπτό για κάθε τριτολογία, ενώ η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τρίλεπτες γενικές τοποθετήσεις των δύο αρχηγών.
Στο ντιμπέιτ των "έξι" ο Κ. Καραμανλής επέμεινε στο δίλημμα "υπευθυνότητα ή λαϊκισμός", χαρακτηρίζοντας συνεχώς νεφελώδεις τις προτάσεις του Γ. Παπανδρέου. Κατά τα άλλα, κάλυψε πλήρως τον Γ. Σουφλιά για την υπόθεση του σπιτιού στην Ανάβυσσο, ενώ χαρακτήρισε "απαράδεκτες" τις καταγγελίες Τσιτουρίδη για διαπλοκή στο Μαξίμου.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε έμφαση στην αναδιανομή του πλούτου υπέρ των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, αποφεύγοντας να σηκώσει τους τόνους. Ο κ. Παπανδρέου εγγυήθηκε τις συντάξεις, λέγοντας ότι αν χρειαστεί θα δανειστεί, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα αναθεωρηθεί ο νόμος για την ενοικίαση των εργαζόμενων.
Οι επικεφαλής των μικρότερων κομμάτων επιχείρησαν να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους σε σειρά θεμάτων και να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top