GuidePedia

0
Ερχεται και στην Ελλάδα η τάση δημιουργίας καταστημάτων λιανικής για δύο μήνες, τα οποία ανοίγουν σε μεγάλους βιομηχανικούς χώρους και διαθέτουν στοκ εμπόρευμα επώνυμων εταιρειών.


Η τάση δημιουργίας καταστημάτων λιανικής για δύο μήνες, τα οποία ανοίγουν σε μεγάλους βιομηχανικούς χώρους και διαθέτουν στοκ εμπόρευμα επώνυμων εταιρειών, έρχεται και στην Ελλάδα.Λέγονται temporary stores ή flash stores και η χώρα προέλευσης της ιδέας είναι οι ΗΠΑ όπου και ξεκίνησαν το 2004.
Σε αυτό το πλαίσιο λειτουργία το Colour Code θα ανοίξει τις πύλες του στην Κάτω Κηφισιά στις 14 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 14 Νοεμβρίου πουλώντας επώνυμα ήδη στις τιμές από 5-50 ευρώ. Τότε θα κλείσει και θα επανεμφανιστεί σε άλλη περιοχή με το ίδιο όνομα όπου επίσης θα παραμείνει ανοιχτό για δύο μήνες, μέχρι να μετακινηθεί πάλι.
Το Colour Code ανήκει στην εταιρεία Σαμ Νατάν του επιχειρηματία Γκυ Νατάν.....
«Τα καταστήματα αυτά απαντούν στην ανάγκη του καταναλωτή να εξασφαλίζει επώνυμες μάρκες στην καλύτερη τιμή και παρουσιάζει το εμπόρευμα όπως του αξίζει και όχι όπως συνήθως εμφανίζεται στα μεγάλα στοκατζίδικα» σημειώνει στην «Η» εκπρόσωπος της εταιρείας. "Μιλάμε σε ανθρώπους, που η «οικονομική κρίση» ήταν για αυτούς μία «εμπειρία» που τους δίδαξε να διαχειρίζονται με άλλους, εναλλακτικούς τρόπους την καθημερινότητα τους και τον τρόπο διαβίωσής τους. Επιζητούν ποιότητα, στυλ, μόδα, επωνυμία στα ρούχα που φορούν, αλλά έχουν αποφασίσει ότι θα αξιολογήσουν θετικά, θα αξιοποιήσουν και θα ανταποκριθούν στην νέες τάσεις της αγοράς για καλύτερες τιμές και δεν σνομπάρουν ή υποτιμούν το φθηνό."

Η Comme de Garcon είναι η εταιρεία που είχε κάνει πρώτη κάτι ανάλογο στην Ελλάδα με τη δημιουργία των καταστημάτων Guerilla Stores που λειτούργησαν πέρσι σε δύο σημεία σε ισόγειο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι και στο ΒΙΟS στο Γκάζι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top