GuidePedia

0
Με μία αιχμηρή δήλωση απάντησε ο Χρίστος Βερελής στον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός σε γραπτή του δήλωση εκφράζει την κατάπληξή του που η ενέργεια της οικειοθελούς παραίτησής του πριν τέσσερις μήνες «και ειδικότερα το διαδικαστικό σκέλος της αποτελεί λόγο για να κρατηθώ εκτός Βουλής» και υποστηρίζει ότι η απόφαση αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια «δεν έχει αιτιολογική βάση».
Σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή αποστροφή της δήλωσής του, ο κ. Βερελής αφήνει υπόνοιες ότι στην απόφαση έπαιξε ρόλο η υποστήριξη που είχε παράσχει στον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την διαδικασία για εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ που ακολούθησε τις προηγούμενες εθνικές εκλογές: «Είναι γνωστό ότι στις εσωκομματικές διαδικασίες δεν είχα υποστηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου και θέλω να πιστεύω ότι θα ενθαρρύνονται όσοι θεωρούν ότι μπορούν να εκφράζουν τη γνώμη τους, γιατί αυτό αρμόζει σε ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα».
Πάντως, ο κ. Βερελής επισημαίνει ότι δεν θέλει ο αποκλεισμός του «να αποτελέσει δώρο για τη δεξιά», για αυτό και τονίζει ότι «οι δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουν διέξοδο από την κατάντια στην οποία οδηγήθηκε η χώρα από τη ΝΔ στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση σε αυτήν την δήλωση από την Ιπποκράτους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top