GuidePedia

0

Στο τελικό στάδιο πριν την ανακοίνωση των ονομάτων είναι η Ρηγίλλης, με κάποιες από τις λίστες να δημοσιοποιούνται τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Εκτός θα είναι ο Αριστοτέλης Παυλίδης και ο Πέτρος Δούκας, ενώ απομένει να δούμε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ονόματα που δίκαια ή άδικα ενεπλάκησαν σε υποθέσεις σκανδαλολογίας.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν «κλειδώσει» όλες οι εκλόγιμες θέσεις του Επικρατείας, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα τις ερχόμενης εβδομάδας, με τους κ.κ. Σιούφα και Σουφλιά να ερίζουν για την δεύτερη θέση, επικαλούμενοι το ποιός είναι ο αρχαιότερος.
Μεταξύ άλλων, υποψήφιος στην Αργολίδα θα είναι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιάννης Ανδριανός, στην Α΄ Αθήνας ο Μανώλης Μαυρομάτης, ο υποδιοικητής του ΙΚΑ, Χρήστος Τεντόμας, η δικηγόρος Ελίζα Βόζενμπεργκ και η Έλενα Κουντουρά, στην Α’ Πειραιά ενδέχεται να κατέβει ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης και στην Β΄ Πειραιά η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Βαρβάρα Ανεμοδουρά. Στο υπόλοιπο Αττικής θα είναι υποψήφια η δημοσιογράφος Άννα Καραμανλή....
Στη Λακωνία θα «κατέβει» η Φεβρωνία Πατριανάκου, στην Β’ Αθηνών ο πρόεδρος του ΟΑΕΔ, Γιώργος Βερναδάκης και στον νομό Κυκλάδων ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Σταμάτης Μαύρος.
Την ίδια ώρα, σε σήριαλ μετατρέπεται η υποψηφιότητα του Κώστα Σημίτη, καθώς το όνομά του δεν ανακοινώθηκε την Πέμπτη, ενώ υπάρχουν 3 κενές θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και ερωτηματικά για την πρώτη θέση του Επικρατείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον πρώην πρωθυπουργό και οι μεσολαβητικές προσπάθειες προσώπων των δύο πλευρών δεν έχουν αποδώσει.
Ο «γρίφος» φαίνεται πως βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, την οποία ο κ. Σημίτης φέρεται να επιθυμεί. Ωστόσο, ο κ. Παπανδρέου φαίνεται πως προορίζει για την θέση αυτή τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκά Παπαδήμο.
Οι κενές θέσεις σε Α΄ Αθήνας, Α΄ Πειραιά και υπόλοιπο Αττικής εντείνουν το θρίλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κ. Σημίτη προτείνεται η Α΄ Αθήνας, εκτός του Πειραιά όπου «παραδοσιακά» πολιτεύεται, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να επιλέξει το υπόλοιπο και για τη δεύτερη θέση που δικαιούται θα διαλέξει μεταξύ Α΄ Θεσσαλονίκης και Αχαΐας

Δημοσίευση σχολίου

 
Top