GuidePedia

0
Εκπλήξεις κρύβουν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ και άσχετα από το εκλογικό αποτέλεσμα, ο πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πετύχει να ασχολούνται όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ με το κόμμα του που αισιοδοξεί ότι κάλπες θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.
Η Μαρίνα Τσιντικίδου, μοντέλο και TV persona, θα είναι υποψήφια με το ΛΑΟΣ στο νομό Πιερίας, ενώ σήμερα θα κριθεί οριστικά η τύχη του Ηλία Ψινάκη, για τον οποίο η χθεσινή εισήγηση του Γιώργου Καρατζαφέρη στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΛΑΟΣ ήταν θετική. Να σημειωθεί ότι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «φασισταριά» όσους μιλούν κατά του Ηλία Ψινάκη.
Επίσης χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν επίσης δύο πρώην βουλευτές της Ν.Δ., που όμως δεν έχουν σχέση με το Βατοπέδι.... Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται κ. Ιωάννης Κοραντής, πρώην διοικητής της ΕΥΠ. Το όνομα του πρέσβη κ. Κοραντής είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας μετά την αντικατάστασή του από τον τ. αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών Δ. Παπαγγελόπουλο στην ηγεσία της ΕΥΠ, λίγες μέρες μετά την εξάρθρωση του «συνδικάτου του εγκλήματος», τον περασμένο Ιούλιο.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν αναμένονται από τον κ. Καρατζαφέρη και άλλες εκπλήξεις, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η κρησάρα μας είναι ιδιαίτερα λεπτή. Δε θα πάρουμε κανέναν ο οποίος έχει ενοχλήσει τον ελληνικό λαό με προκλητικές ενέργειες». Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υποψηφιότητα της Τζούλιας Παπαδημητρίου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top