GuidePedia

0
Αποχή από τον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ο Αλέκος Αλαβάνος, έχοντας αποφασίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ώς τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Oι πληροφορίες επιμένουν ότι ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ θα μιλήσει ανοιχτά για όσα έλαβαν χώρα στην Κουμουνδούρου τους τελευταίους μήνες σε συνέντευξη Τύπου και έως τότε θα κάνει... λευκή απεργία παρακολουθώντας εξ αποστάσεως τις εκλογές. «Έχει σοβαρά και σημαντικά πράγματα να πει και αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσει τη σιωπή του», αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη που γνωρίζουν τις βαθύτερες σκέψεις Αλαβάνου.
Στον Συνασπισμό πιστεύουν ότι ο Αλέκος Αλαβάνος δεν θα παραμείνει πολιτικά ανενεργός και ότι μετά τις εκλογές θα διασαφηνίσει τις προθέσεις του, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος να προχωρήσει ακόμη και στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα. Είναι ενδεικτικό πως ο γραμματέας του ΣΥΝ, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας χθες στην ΝΕΤ είπε: «Θεωρώ ότι γελιέται διπλά όποιος νομίζει ότι ο Αλέκος Αλαβάνος αποσύρεται από την πολιτική ζωή».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top