GuidePedia

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγη ώρα από τη Ρηγίλλης τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Εκτός τίθενται οι Πέτρος Δούκας, Αριστοτέλης Παυλίδης και Σάββας Τσιτουρίδης. Εντός των ψηφοδελτίων βρίσκονται οι Ευάγγελος Μπασιάκος και Αλέξανδρος Κοντός.
Σφοδρή ήταν η απάντηση του Σάββα Τσιτουρίδη. Ο κ. Τσιτουρίδης χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του «απαράδεκτη και άθλια πολιτική απόφαση», προσθέτοντας ότι θα κάνει περαιτέρω δηλώσεις αύριο. Έκανε λόγο για «εκλεκτούς της διαπλοκής που κάνουν κουμάντο στη Ρηγίλης και στο Μαξίμου». Παράλληλα, δήλωσε ότι στο παρελθόν σε αυτή την παράταξη είχε δεχτεί λάσπη και συκοφαντία. Σιώπησε για την ενότητα της παράταξης και αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσει.
Ο κ. Τσιτουρίδης μετέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στα γραφεία της ΝΔ, όπου συναντήθηκε με το γραμματέα του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτη για να ζητήσει εξηγήσεις....
Λίγο νωρίτερα ο πρώην υπουργός Βασίλης Μαγγίνας είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων, καθώς είχε λάβει μηνύματα ότι δεν επρόκειτο να είναι υποψήφιος.
Στα ψηφοδέλτια ορισμένων περιφερειών υπάρχουν κενά τα οποία θα συμπληρωθούν μέχρι την Τετάρτη, ενώ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος θα δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι την Κυριακή.
 
Top