GuidePedia

0

Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες εκτέλεσαν 4 Τούρκους Αριστερούς στο ύψος των ελληνοτουρκικών συνόρων προς την Ανδριανούπολη

Με τα ρούχα τους τρώγονται οι Τούρκοι συνεχώς ανακαλύπτοντας φαντάσματα τα οποία αυτή την φορά είχαν την μορφή Αριστερών μελών του κόμματος DHKP/C, τα οποία εκτελέστηκαν από Τούρκους Στρατιώτες στον Έβρο, στην προσπάθεια τους να εισέλθουν από την….Ελλάδα στην Τουρκία.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στον ποταμό Έβρο κάτω από τις περιοχές φύλαξης υποτίθεται των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, πάντα κατά το τουρκικό τύπο.
“4 μέλη του DHKP/C προσπάθησαν να εισέλθουν από τον Έβρο αλλά σκοτώθηκαν ( από Τούρκους Στρατιώτες), μεταξύ των οποίων μια γυναίκα.
Τα άτομα αυτά προσπάθησαν να εισέλθουν στην Τουρκία για να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, εξουδετερώθηκαν σε ένοπλη σύγκρουση στον ποταμό Έβρο.

Κατασχέθηκαν εκρηκτικά από τους τρομοκράτες που απάντησαν με πυρά στις προειδοποιήσεις της τουρκικής στρατοχωροφυλακής που περιπολούσε την περιοχή στο πλαίσιο του αγώνα κατά της λαθρεμπορίας μεταναστών και κατασχέθηκαν γιλέκα βομβιστών αυτοκτονίας με τους μηχανισμούς”, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή στο ύψος της Αδριανούπολης, στο οποίο είχαμε ολόκληρη μάχη μεταξύ Τούρκων Στρατοχωροφυλάκων και Αριστερών του DHKP/C, στις 03.30 της 30ης Οκτωβρίου.

Οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες τους εντόπισαν σε δρομολόγιο όπου πηγαινοέρχονταν ύποπτοι από την ελληνική πλευρά, 2 χλμ από τα σύνορα.

Οι σοροί 4 των Τούρκων τρομοκρατών, μεταξύ των οποίων 1 γυναίκα, μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική για νεκροψία.
Το αφήγημα της Άγκυρας και τα σχέδια ενοχοποιήσεως της χώρας μας

Η Ελλάδα με λίγα λόγια στέλνει ή επιτρέπει δήθεν την διέλευση Τούρκων Αριστερών στην Τουρκία με σκοπό την διενέργεια τρομοκρατικών ενεργειών κατά πολιτών.

Αυτό το αφήγημα καλλιεργεί εντέχνως η τουρκική πλευρά, έχοντας βέβαια απώτερο στόχο νέων πιέσεων στην Αθήνα κατά τις συνομιλίες των δύο πλευρών.

Το σχέδιο είναι να εμφανιστεί η χώρα μας ως άντρο παροχής ασύλου σε Τούρκους τρομοκράτες, αφού αυτό με τους Κούρδους στο Λαύριο, μας τελείωσε.

Πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια εγκλωβισμού της ελληνικής πλευράς σε φανταστικά τουρκικά σενάρια, με σκοπό τον εκβιασμό για την επίτευξη ανταλλαγμάτων σε κάθε συνομιλία των δύο πλευρών.
Το περιστατικό στον Έβρο είναι συνέχεια του επεισοδίου με Τούρκους ψαράδες κοντά στην Σάμο

Οι Τούρκοι σήμερα τελικά παραδέχθηκαν ότι οι ψαράδες τους ήταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα αφού παρασύρθηκαν από τα ρεύματα.

Η Χουριέτ αναφέρει περί έντασης στο Αιγαίο για το περιστατικό στις 30 Οκτωβρίου, όταν μονάδες της ελληνικής ακτοφυλακής συγκρούστηκαν με Τούρκους ψαράδες αφού τα σκάφη τους φέρονται να παρασύρθηκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα από ισχυρά ρεύματα.

Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους Τούρκους ψαράδες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν έριξαν τα δίχτυα τους στη θάλασσα στα ανοιχτά της πόλης Κουσάντασι και στη συνέχεια βρέθηκαν στα ελληνικά ύδατα λόγω ισχυρών ρευμάτων.

Οι δυνάμεις της ελληνικής ακτοφυλακής εξέδωσαν προειδοποιήσεις στους Τούρκους ψαράδες πριν καταφύγουν σε μέτρα.

Πάγια τακτική των Τούρκων είναι η δημιουργία τεχνητών επεισοδίων με την ελληνική πλευρά, ειδικά πριν την διενέργεια συνομιλιών, με σκοπό να εκβιάσουν και να ζητήσουν παραπάνω πράγματα.

Η χώρα μας, τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος, αφού ο πόλεμος στην Γάζα και η κόντρα της Άγκυρας με ΗΠΑ και Ισραήλ, ήδη πυροδοτεί σοβαρές εξελίξεις, με την παρουσία δεκάδων Πολεμικών Πλοίων, και πολλών αμερικανικών δυνάμεων στην ελληνική επικράτεια, κάτι που έχει εξοργίσει το καθεστώς Ερντογάν, που παίζει δυνατά το χαρτί του ηγέτη όλων των Μουσουλμάνων του κόσμου. 

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top