GuidePedia

0

Spectator (Βρετανικό Περιοδικό): Όλα έχουν πάρει φωτιά, είναι κόλαση – Η Ρωσία περνάει στην αντεπίθεση στην Ουκρανία. Στην Avdiivka περίπου 20.000 Ουκρανοί στρατιώτες κινδυνεύουν να περικυκλωθούν

 Ενώ στο Ισραήλ ένας νέος πόλεμος αναδύεται…στην Ουκρανία η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει, ο Ουκρανικός στρατός ηττήθηκε, έχασε σε 15 εβδομάδες αντεπίθεσης 98.000 με 100.000 στρατιώτες ενώ ο ρωσικός στρατός προελαύνει σε πολλά μέτωπα και πλησιάζει στην Avdiivka μια στρατηγικής σημασίας πόλη στο Donetsk όπου θα την καταλάβει…
Μόνο την τελευταία εβδομάδα οι νεκροί και τραυματίες Ουκρανοί αριθμούν 5.300...
Στην Avdiivka περίπου 20.000 Ουκρανοί στρατιώτες κινδυνεύουν να περικυκλωθούν και εάν αυτό συμβεί η κατάρρευση της Avdiivka θα είναι πιο ηχηρή από την κατάρρευση του Bakhmut.
Κατά τους ρώσους διπλωμάτες η ουκρανική αντεπίθεση έχει τελειώσει… και απέτυχε παταγωδώς…
Οι Ουκρανοί συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει… η λαγνεία της Ουκρανικής ελίτ για κρεατομηχανή οδήγησε σε κατάρρευση τον Ουκρανικό στρατό…
Οι ρώσοι σκοτώνουν πλέον και εκπαιδευτές αμερικανούς και βρετανούς, στην Δύση βλέπουν το αδιέξοδο και προσπαθούν να διαχειριστούν την ήττα….
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το ηθικό του Ουκρανικού στρατού έχει καταρρεύσει.
Επίσης μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι Zelensky και NATO βρίσκονται σε πανικό καθώς η Ρωσία αποφάσισε να προχωρήσει σε ειδικές επιχειρήσεις νέου τύπου τον Χειμώνα με στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον Ουκρανικό στρατό....

Οι Ρώσοι χτύπησαν τους Ουκρανούς σε 115 περιοχές - Τίτλοι τέλους στην αντεπίθεση

Οι Ρώσοι έπληξαν τους Ουκρανούς σε 115 περιοχές τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, επιβεβαιώνοντας πως η Μόσχα διεξάγει πλέον επιθετικές επιχειρήσεις σε πολλά μέτωπα ενώ η αντεπίθεση του Κιέβου φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά.
«Οι ρωσικές μονάδες έπληξαν το ουκρανικό προσωπικό και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 115 περιοχές», αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση της Μόσχας.

Εξάλλου ο ρωσικός στρατός κατήγαγε σημαντικές νίκες έναντι των Ουκρανών στις περιοχές Ugledar και Nikolskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk τις τελευταίες 24 ώρες

Οι ρώσοι υπαινίσσονται ότι η αντεπίθεση της Ουκρανίας… τελειώνει

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Dmitry Peskov απέφυγε να σχολιάσει μια παρατήρηση του πρεσβευτή της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Vasily Nebenzya ότι δεν υπάρχει πλέον ουκρανική αντεπίθεση.
«Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει το υπουργείο Άμυνας».
Νωρίτερα, ο Vasily Nebenzya τόνισε ότι ο ρωσικός στρατός είχε ήδη ξεκινήσει ενεργές πολεμικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου πριν από αρκετές ημέρες και ότι η ουκρανική «αντεπίθεση» θα μπορούσε να θεωρηθεί λήξασα αφού ο Ουκρανικός στρατός βρίσκεται σε άμυνα.

Spectator (Βρετανικό Περιοδικό): Όλα έχουν πάρει φωτιά, είναι κόλαση – Η Ρωσία περνάει στην αντεπίθεση στην Ουκρανία

Η μεγάλης κλίμακας επίθεση του ρωσικού στρατού προκάλεσε έκπληξη για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, τόνισε η Ουκρανή δημοσιογράφος και αρθρογράφος του βρετανικού περιοδικού Spectator Svetlana Morenets.
Η Ουκρανία φλέγεται.
Ο ρωσικός στρατός έχει εξαπολύσει επίθεση κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής του μετώπου.
Μόνο σε μια ημέρα σημειώθηκαν 100 στρατιωτικές συγκρούσεις, μία από τις πιο αποφασιστικές εκ των οποίων λαμβάνει χώρα στην Avdiivka.
Κατά τη γνώμη της, η Ρωσία σκοπεύει να «δεσμεύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας» και να αποτρέψει την κίνηση των ουκρανικών εφεδρειών.
«Οι Ουκρανοί στρατιώτες, φοβούμενοι μια πιθανή προέλαση των ρώσων, περιέγραψαν την κατάσταση στα κοινωνικά δίκτυα ως «κόλαση».
Άλλοι ουκρανοί ανέφεραν ότι πολλές θέσεις είχαν χαθεί γιατί δεν περίμεναν την αντεπίθεση των ρώσων…
Ο πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma Oleg Soskin είπε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υπέστησαν απώλειες κοντά στην Avdiivka λόγω της ρωσικής επίθεσης.
Η πόλη Avdiivka είναι ένα βόρειο προάστιο του Donetsk, το οποίο μετατράπηκε από τα ουκρανικά στρατεύματα σε μια ισχυρή οχυρωμένη περιοχή.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του DPR Denis Pushilin, τις τελευταίες ημέρες ρωσικές μονάδες προελαύνουν στην περιοχή από δύο κατευθύνσεις και ενοποιούνται σε νέες θέσεις νότια και βόρεια της πόλης.

Scott Ritter (πρώην CIA): Ο Ουκρανικός στρατός τρέπεται σε φυγή – Υιοθέτησαν τακτικές ΝΑΤΟ, δηλαδή τακτικές ήττας

Ο πρόεδρος Zelensky διέταξε τα ουκρανικά στρατεύματα να ακολουθήσουν τη στρατηγική του ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, με αποτέλεσμα να υποστούν ολική καταστροφή δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter.
«Ο Zelensky διέταξε τον στρατό του όχι μόνο να διπλασιάσουν τις επιθέσεις τους, αλλά και να το κάνουν με τον τρόπο που διδάχτηκαν στο ΝΑΤΟ.
Επιστρέφουν ξανά στο μέτωπο ξανά και ξανά μέχρι να σκοτωθούν».
Ο Scott Ritter εξήγησε ότι η τακτική του στρατιωτικού μπλοκ του ΝΑΤΟ συνίσταται σε άμεσες μαζικές επιθέσεις στον εχθρό για να σπάσει τη γραμμή άμυνας, αντί για μεμονωμένες επιθέσεις σε μικρές ομάδες.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, η Βορειοατλαντική Συμμαχία έχει θέσει ένα τεχνητό χρονικό πλαίσιο για την ουκρανική επίθεση λόγω της αυξανόμενης κόπωσης από τη σύγκρουση και της εξάντλησης των δικών της αποθεμάτων όπλων.
Ο Scott Ritter σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έπρεπε να δείξουν αποτελέσματα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, ωστόσο η αντεπίθεση πλέον με αυστηρά στρατιωτικούς όρους απέτυχε.
Ο Scott Ritter πρόσθεσε ότι ο ουκρανικός στρατός υπέστη τεράστιες απώλειες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τους βασικούς στόχους της αντεπίθεσης.

Εντυπωσιακές οι επιτυχίες της Ρωσίας ειδικά στο Donetsk - Γινόμαστε μάρτυρες της στρατιωτικής κατάρρευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν επιτύχει εντυπωσιακές επιτυχίες στην περιοχή του Donetsk, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Επιπλέον, πήγαν στην επίθεση σε όλο το μέτωπο.
Η Ουκρανία έχει ξεμείνει από ενισχύσεις, γινόμαστε μάρτυρες της στρατιωτικής κατάρρευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι 'αυτό".
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε πολιτική κρίση για το ζήτημα της περαιτέρω υποστήριξης της Ουκρανίας.
Η κρίση ξεκίνησε πριν ακόμη ξεκινήσει η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση από την αρχή, μόλις άρχισαν να βοηθούν την Ουκρανία.
Το γεγονός είναι ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν τον πόλεμο», κατέληξε ο Scott Ritter.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top