GuidePedia

0
Τη μεταφορά από αγνώστους της σορού του τέως προέδρου της Κύπρου ερευνά η κυπριακή αστυνομία η οποία ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο νεκροταφείο της Δευτεράς, όπου είχε ταφεί ο εκλιπών πρόεδρος.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι έκαναν εκταφή της σορού από το νεκροταφείο τη νύχτα και τη μετέφεραν άνγωστο που.....
Η κυπριακή αστυνομία έχει τεθεί σε συναγερμό και έχει απομονώσει τον χώρο του νεκροταφείου ενώ παράλληλα διαξάγονται έρευνες με τη συμμετοχή και μελών της οικογένειας του τέως προέδρου για να διαπιστωθεί περι τίνο πρόκειται.
Επειδή πρόκειται για υπόθεση με ιδιαίτερο συμβολισμό και σε περίοδο κρίσιμη για την υπόθεση της Κύπρου, οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο κάποιοι να προέβησαν στην συγκεκριμένη πράξη, προκειμένου να προκαλέσουν τεχνητή όξυνση στο νησί.
Στο κοιμητήριο βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου, ο βοηθός αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας και ο αστυνομικός διευθυντής της Λευκωσίας. Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγει η εγκληματολογική υπηρεσία.
Αύριο επρόκειτο να τελεστεί το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top