GuidePedia

0
Ανοιχτές από τις 9 το πρωί της Δευτέρας (16/11) έως τις 9 το βράδυ θα παραμείνουν οι πύλες του Πολυτεχνείου, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για την 36η επέτειο της εξέγερσης, οι οποίες θα κορυφωθούν την Τρίτη 17 Νοεμβρίου με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία......

Όλη την ημέρα στους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος και στις αίθουσες εντός θα διοργανωθούν συζητήσεις και εκδηλώσεις. Οι πύλες του Πολυτεχνείου θα κλείσουν στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης και θα ακολουθήσει η πορεία, η οποία θα ξεκινήσει περίπου μια ώρα αργότερα.
Φόρο τιμής στο μνημείο του Πολυτεχνείου απέτισε σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος προσήλθε πεζός με λίγα λουλούδια στα χέρια.
Στο μήνυμά του υπογράμμισε: "Ο αγώνας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία είναι ένας αγώνας πάντα επίκαιρος. Ο πολίτης πρέπει να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής, συμμέτοχος, σίγουρος, με ελπίδα και προοπτική. Γι' αυτό παλεύουμε και εμείς σήμερα".

Νωρίτερα στο μνημείο του Πολυτεχνείου είχαν αποτίσει φόρο τιμής η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Α. Διαμαντοπούλου και ο βουλευτής ΝΔ Σπ. Ταλιαδούρος, ενώ στεφάνι θα καταθέσουν επίσης αντιπροσωπείες της ΚΕ του ΚΚΕ και του ΚΣ της ΚΝΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top