GuidePedia

0
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθη στις 7:10 το πρωί της Δευτέρας (16/11) ο νούμερο ένα καταζητούμενος κακοποιός αλβανικής καταγωγής Αλκέτ Ριζάι με τη σύντροφό του - τη λεγόμενη "Σούλα" - καθώς και ένα ακόμα ζευγάρι Αλβανών.
Πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στη μονοκατοικία, όπου διέμεναν στην περιοχή Άνω Σούλι στο Γραμματικό, και τους έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο......
Στην οικία βρέθηκε βαρύς οπλισμός (δύο καλάσνικοφ, δύο scorpion και πιστόλια).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται εξερεύνηση του κρησφύγετου για τη συλλογή στοιχείων.
Εδώ και καιρό, η αστυνομία παρακολουθούσε τρία-τέσσερα σπίτια γνωστών του Ριζάι, αλλά οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο Γραμματικό μετά από σήμα που εντόπισαν από κινητό της συντρόφου του Ριτζάι, η οποία είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του.
Ο Ριζάι, ο επονομαζόμενος και "μηχανή του θανάτου", ήταν συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα και είχε αποδράσει μαζί του δύο φορές με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού: στις αρχές του Ιουνίου του 2006 και τον Φεβρουάριο του 2009.
Να σημειωθεί ότι κατά τη δεύτερη απόδραση, οι υπόδικοι Παλαιοκώστας και Ριζάι βρίσκονταν στην απομόνωση, αλλα κατάφεραν παρόλα αυτά να οργανώσουν πανομοιότυπη απόδραση με αυτή που είχε σημειωθεί στις 4 Ιουνίου του 2006.
Οι δραπέτες είχαν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό από σωφρονιστικά ιδρύματα της επαρχίας καθώς επρόκειτο να απολογηθούν την επόμενη ημέρα της δεύτερης απόδρασής τους για την προηγούμενη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top