GuidePedia

0
Το ξημέρωμα στη Λάρισα ήταν πιο παγωμένο από ποτέ. Έφυγε από τη ζωή ο επιθετικός της ΑΕΛ Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 31χρονος Μεξικανός αισθάνθηκε δυσφορία στον ύπνο του και η σύζυγος του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Όμως η καρδιά του δεν άντεξε και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.....

Η είδηση προκάλεσε σοκ και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την πόλη Μοντερέι του Μεξικό και ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας που ήταν η πρώτη στην καριέρα του, γνωστοποίησε επισήμως ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή καρδιάς μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μεξικό.
Ο Ντε Νίγκρις είχε γεννηθεί την πρωταπριλιά του 1978. Την καριέρα του ξεκίνησε στη μεξικανική Μοντερέι στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και το 2002.

Στην συνέχεια φόρεσε τη φανέλα πολλών ομάδων όπως της Βιγιαρεάλ, της Πούμας, της Σάντος, της Γκαζιάντεσπορ. Στη Λάρισα υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο και αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Για μία επταετία φόρεσε σε 16 αγώνες τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Στην τελευταία επικοινωνία του με το μεξικανικό κοινό μέσω του blog του σε ιστοσελίδα είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την παρουσία του στη Λάρισα και το όνειρό του να βάλει αρκετά γκολ φέτος για να έχει ελπίδες συμμετοχές στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Παντού οδύνη

Ο πρόεδρος της Μοντερέι, Χόρχε Ουρτιάλες, στην οποία αγωνίζεται ο αδελφός του αδικοχαμένου, Άλντο Ντε Νίγκρις, στάθηκε αμέσως στο πλευρό του παίκτη του δηλώνοντας: «Το μόνο που έχουμε να σας πληροφορήσουμε είναι ότι ο Αντόνιο πέθανε. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε πως θα βοηθήσουμε τον Άλντο και την οικογένεια του», δήλωσε στο «Milenio Television».

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η μεξικανική ομάδα στην οποία μπορεί κάποιος να στείλει μηνύματα στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και συμπαράστασης στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα

«Η οικογένεια της ΑΕΛ θρηνεί από σήμερα τα ξημερώματα για τον αδόκητο χαμό του 31χρονου διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή της, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ, απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και ειδικότερα στην σύζυγό του Σόνια και την 5χρονη κορούλα του, Μιράντα. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΣΑΠ με επιστολή του προέδρου του Αντώνη Νικοπολίδη προς την ΠΑΕ Λάρισα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Μεξικού

«Τα μέλη της Εθνικής, του τεχνικού επιτελείου και οι άνθρωποι που εργάζονται στην μεξικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εκφράζουν τη θλίψη τους στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ο οποίος έχασε ξαφνικά τη ζωή του. Η οικογένεια του Μεξικού προσεύχεται για την οικογένειά του αδικοχαμένου Ντε Νίγκρις».

H ANAΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ

La Jornada (Μεξικό): «Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, πέθανε την Κυριακή το βράδυ, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ηλεκτρονικό τύπο, ο παίκτης έπαιζε στη Λάρισα και πέθανε ξαφνικά σπίτι του».

Goal.com: «Ο Μεξικανός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής πέθανε την Κυριακή από καρδιακή προσβολή. Ο 31 ετών παίκτης άνηκε στο ρόστερ της Λάρισας».

Reuters (Λατινικής Αμερικής): «Ο Μεξικανός επιθετικός, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, πέθανε σε ηλικία 31 ετών από καρδιακή προσβολή στην Ελλάδα, όπου έπαιζε στη Λάρισα. Ο “Τάνο” φέρεται να πέθανε στον ύπνο του».

Milliyet (Τουρκία): «Μετά την είδηση του θανάτου του τερματοφύλακα Ρόμπερτ Ένκε, ακολούθησε αυτή του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γκαζιάντεσπορ, της Νιούκαστλ και της Άνκαρασπορ πέθανε χθες από καρδιακή προσβολή. Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Λάρισα, στην οποία ήταν συμπαίκτης του Τουμέρ Μετίν».

Elvillarreal.com (Ισπανία): «Ο Μεξικανός παίκτης, που είχε φορέσει το 2003 την κίτρινη φανέλα (σ.σ.: της Βιγιαρεάλ) πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 31 ετών. Ο παίκτης ήταν στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος στη Λάρισα, η οποία τον απέκτησε φέτος το καλοκαίρι από την Άνκαραγκουτσου. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, ο θάνατός του διαπιστώθηκε ότι οφείλεται σε καρδιακή προσβολή, που υπέστη στον ύπνο του».

CNN Τουρκίας: «Ο πρώην παίκτης της Άνκαρασπορ και της Νιούκαστλ, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, πέθανε από καρδιακή προσβολή. Μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ένκε, ακολούθησε αυτή τη Ντε Νίγκρις που είχε αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η τελευταία εμφάνιση που φόρεσε ήταν αυτή της Λάρισας, στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Τουμέρ Μετίν».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top