GuidePedia

0
Ακολουθώντας το παράδειγμα των Αβραμόπουλου-Σαμάρα, η Ντ. Μπακογιάννη οργανώνει κοινή εμφάνιση με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας (16/11) κατά την οποία ο δεύτερος αναμένεται να εκφράσει την υποστήριξή του στην υποψήφια για την αρχηγία της ΝΔ. Μια ώρα νωρίτερα, η κυρία Μπακογιάννη θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών......
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνέντευξη Τύπου ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα παρουσιάσει τους πολιτικούς λόγους για τους οποίους στηρίζει την κυρία Μπακογιάννη, ενώ θα τονίσει οτι χρειάζεται διεύρυνση της ΝΔ, κάτι που υποστηρίζει και η υποψήφια πρόεδρος.
Το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είχε σειρά επαφών τόσο με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που παραμένουν ανένταχτοι όσο και με τους ίδιους τους υποψηφίους για την αρχηγία της ΝΔ.
Η δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Αντ. Σαμαρά για την προεδρία της ΝΔ από τον Δ. Αβραμόπουλο ανέτρεψε το κλίμα υπέρ του πρώτου, καθώς όπως κατέδειξαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ο κ. Σαμαράς προηγείται από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.
Εν τω μεταξύ, ο τέως υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης διέψευσε ότι έκανε δήλωση στήριξης της κυρίας Μπακογιάννη. "Τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η επί χρόνια συνάδελφος στην Βουλή και σε Κυβερνήσεις της ΝΔ, κα Ν. Μπακογιάννη, εδήλωσε ότι της προσέφερα στήριξη, την οποία απέρριψε. Επ' αυτού δηλώνω ότι ούτε επικοινωνία είχα με την κα Μπακογιάννη, ούτε δήλωση έκαμα περί στηρίξεως της" ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωσή του.
Όσον αφορά την προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων, τη Δευτέρα η Ντ. Μπακογιάννη θα μιλήσει στον Βόλο, ο Αντ. Σαμαράς σε Θήβα, Λειβαδιά και Λαμία, ενώ ο Π. Ψωμιάδης σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Ελασσόνα, Τύρναβο και Λάρισα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top