GuidePedia

0
Στις εργασίες του 3ου Παγκόσμιου Φόρουμ για την Μετανάστευση και την Ανάπτυξη μιλά ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, ο πρώτος επικεφαλής του διεθνούς Οργανισμού που έρχεται στη χώρα μας, παρουσία του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ακολούθως, ο κ. Μουν θα παραχωρήσε συνέντευξη Τύπουκαι το μεσημέρι θα έχει συνομιλίες με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου......
Μεταξύ άλλων, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για την λαθρομετανάστευση, την κλιματική αλλαγή, το Κυπριακό και την ονομασία των Σκοπίων.
Στη συνέχεια, ο γ.γ. του ΟΗΕ θα γίνει δεκτός από τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος θα παραθέσει αργότερα γεύμα προς τιμή του. Το απόγευμα, θα έχει συνομιλίες με τονΚώστα Καραμανλή και τηνΝτόρα Μπακογιάννη, ενώ θα επισκεφθεί και το Nέο Μουσείο της Ακρόπολης
Το βράδυ, το πρωθυπουργικό ζεύγος παραθέτει δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Μουν, ενώ η κα. Μουν θα επισκεφθεί το πρωί τον σύλλογο «Ελπίδα».
Την Πέμπτη, ο γ.γ. του ΟΗΕ θα μιλήσει σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής, θα καταθέσει στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη και θα τιμηθεί με το Χρυσό Μετάλλιο της Βουλής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top