GuidePedia

0
Εξελέγησαν τα μέλη των προεδρείων των Διαρκών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, έπειτα από πρόταση του ΠΑΣΟΚ (που έχει άλλωστε και την απόλυτη πλειοψηφία στην κάθε επιτροπή).
Στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας πρόεδρος αναλαμβάνει η Μαρία Δαμανάκη, αντιπρόεδρος ο Ευτύχης Δαμιανάκης και γραμματέας ο Μιχάλης Κατρίνης. Στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης πρόεδρος εξελέγη ο Κώστας Σκανδαλίδης,......
αντιπρόεδρος ο Γιώργος Ντόλιος και γραμματέας η Χαρά Κεφαλίδου. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων πρόεδρος θα είναι η Βάσω Παπανδρέου, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Κουσελάς και γραμματέας η Αφροδίτη Παπαθανάση.
Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου πρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Δριβελέγκας, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Τσιρώνης και γραμματέας ο Θανάσης Οικονόμου. Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων πρόεδρος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κρεμαστινός, αντιπρόεδρος ο Χρήστος Χάιδος και γραμματέας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Τέλος, στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Νικητιάδης, αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Παντούλας και γραμματέας ο Σίμος Κεδίκογλου.
Επίσης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και ο Χρήστος Αηδόνης πρόεδρος της Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top