GuidePedia

0

Εντονοι κλυδωνισμοί παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ, παρά το γεγονός ότι ελάχιστα από τα τεκταινόμενα έχουν βγει προς τα έξω! Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, αμέσως μετά τις εκλογές σημειώθηκαν αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα, καθώς αρκετοί διαφώνησαν με την πολιτική που ακολουθεί ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης (φωτ.) και ειδικότερα με την εύνοια που επέδειξε προεκλογικά σε συγκεκριμένα στελέχη του......

Επιπλέον, ο πρόεδρος του κόμματος εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Απόστολο Μπαμίχα, παρά το γεγονός ότι επανεξελέγη πριν από λίγους μήνες. Εικάζεται ότι σε περίπτωση που προχωρήσει η εν λόγω αλλαγή, χρέη γραμματέα θα επιτελεί κάποιος από τους νυν βουλευτές του κόμματος. Μάλιστα, πρόκριμα έχουν τρεις συγκεκριμένοι βουλευτές που εξελέγησαν σε εκλογικές περιφέρειες της Αττικής και της συμπρωτεύουσας.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι μετεκλογικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ελαττώσει τις εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια, με εξαίρεση το Τηλε-Αστυ, στο οποίο όμως έχει δική του εκπομπή μονολόγου και μπορεί να λέει όσα εκείνος κρίνει σκόπιμο. Μεταξύ άλλων, αυτό που θέλει να αποφύγει είναι να πάρει θέση στην εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Στην παρούσα φάση δεν θέλει να δείξει ότι επιθυμεί την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά ή του καλού του φίλου Παναγιώτη Ψωμιάδη. Το ίδιο έχει διαμηνύσει και στα στελέχη του. «Μην παίρνετε δημοσίως θέση υπέρ του ενός ή του άλλου», τους έχει πει χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στα γραφεία του ΛΑΟΣ. Για κάποιους η επιλογή της ημέρας δεν είναι τυχαία, καθώς συμπίπτει με τη διεξαγωγή του εκτάκτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, οπότε όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν εκεί και ελάχιστοι θα ασχοληθούν με τα τεκταινόμενα στον ΛΑΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top