GuidePedia

0
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ βάλλει κατά του Γ.Παπανδρέου και του... ΟΗΕ για τις αλλαγές στη δομή της κυβέρνησης, αλλά και στα... ονόματα των υπουργείων.
Με σχετική του ανακοίνωση την Τετάρτη ο Γ.Καρατζαφέρης εμφανίζεται να θεωρεί δάκτυλο του Μάθιου Νίμιτς, ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το γεγονός ότι δεν υπάρχει στην νέα κυβέρνηση υπουργός και υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης....


Πρόκειται για την «πρώτη επιτυχία του Νίμιτς. Πέτυχε με το «καλημέρα» της νέας κυβέρνησης την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης!», σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Ελπίζουμε, στο «καληνύχτα» της Κυβέρνησης GEORGE & FRIENDS, να μην έχουμε μπει σε περιπέτειες», πρόσθεσε.
«Κατά τα άλλα η κατάργηση της λέξης "εθνική" και ό,τι σηματοδοτεί από τα Υπουργεία Παιδείας, Οικονομίας και Αμυνας, προσδιορίζουν το στίγμα της νέας εποχής», δήλωσε ο ίδιος.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν αναφέρθηκε καθόλου στην κατάργηση του υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
«Θα έχει ενδιαφέρον»
Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ, ο οποία προέκυψε από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία του κόμματος, υπό την προεδρία του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης,ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι το κόμμα του πέτυχε το στόχο του, αυξάνοντας κατά 50% τους βουλευτές, για τη νέα εκλογική περίοδο.
Εκτίμησε ότι η νέα κοινοβουλευτική περίοδος θα είναι ενδιαφέρουσα, εξαιτίας, όπως είπε, των επιλογών του κ. Γ. Παπανδρέου.
Ο Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στην κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, λέγοντας ότι "εκπληρώθηκε ο στόχος του Νίμιτς".
Και ανακοίνωσε ότι την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ θα εκπροσωπεί ο Αστέριος Ροντούλης, με αναπληρωτές τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Αϊβαλιώτη.
Γραμματέας της ΚΟ ορίστηκε ο Μάκης Βορίδης, ενώ ο ΛΑΟΣ θα προτείνει για τη θέση Αντιπροέδρου της Βουλής τον Βαΐτση Αποστολάτο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top