GuidePedia

0
Ικανοποιημένος από την ομάδα του, ο Δημήτρης Καζάζης, μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία τόνισε ότι «ξεκουράσαμε κάποια παιδιά και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλα. Είχαμε προβλήματα με το σερβίς του Γκασπαρίνι, αλλά βρήκαμε στο επόμενο σετ τον ρυθμό μας.
»Όταν ανέλαβα την Εθνική σίγουρα δεν περίμενα, όπως και ο περισσότερος κόσμος, ότι θα περνούσαμε στην επόμενη φάση με τρεις νίκες. Όταν όμως έχεις θέληση, πιστεύεις στον εαυτό σου όλα μπορούν να συμβούν.
»Οι διαφορές με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια δεν είναι χαώδεις και όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Από την πλευρά των Ελλήνων διεθνών ο Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Ξεπεράσαμε με επιτυχία τα δύσκολα και τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα. Θα αντιμετωπίσουμε καταξιωμένες ομάδες, τις οποίες ξέρουμε και πλέον μας ξέρουν και εκείνες».....
»Τα ματς με τη Γερμανία και τη Γαλλία θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια. Οι παίκτες κάνουν όνειρα, αλλά δεν τα εξωτερικεύουν. Τα κρατάμε μέσα μας και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας.

»Είμαστε μια ομάδα με 14 ισάξιους παίκτες, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά κι αν περάσουμε στην τετράδα θα το καλοδεχτούμε. Έχουμε δυνάμεις για τη συνέχεια, καθώς είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Γκρέγκορ Χρίμπαρ, εκτίμησε ότι «η Ελλάδα μπορεί να πάρει και μετάλλιο. Έχει θετική σκέψη, κρατάει την υποδοχή και κάνει λίγα λάθη. Έχει τεράστια διαφορά προς το καλύτερο, με την ομάδα που είδαμε στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου, σε αντίθεση με εμάς».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τίνε Ούρναουτ, τόνισε: «Η Ελλάδα είναι ομάδα, οι παίκτες έχουν καλές σχέσεις, και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αν κρατήσει την υποδοχή και συνεχίσει με το ίδιο πάθος μπορεί να κάνει μια-δυο νίκες και να φτάσει στους ημιτελικούς».


«Ελάτε στη Σμύρνη» το μήνυμα του Προσαλίκα

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές για την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσίασαν στην πρώτη φάση.

»Είμαι σίγουρος ότι και στους προημιτελικούς θα παίξουν το ίδιο καλά, γι' αυτό και καλώ τους φίλους του βόλεϊ από τη Χίο, τα γύρω νησιά και όλη την Ελλάδα να έρθουν στη Σμύρνη για να βοηθήσουν την προσπάθειά τους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία της ελληνικής ομάδας και μετά από κάθε ματς στέλνει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες και τους προπονητές.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top