GuidePedia

0
«Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω οικογενειακό τάφο» απαντάει ο Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στη Realnews, στο ερώτημα αν ο ίδιος θα θελήσει να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ στην περίπτωση που ανοίξει τέτοιο θέμα.

Ακόμα, εκτιμά ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα πετύχει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση ο Καρατζαφέρης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν θα φτάσουν σε κύκλο διερευνητικών συζητήσεων, γιατί οι δύο μεγάλοι θα βρουν γέφυρες συνεννόησης. Εξάλλου, δεν τους φοβίζει πολιτικώς απολύτως τίποτα. Και στα εθνικά θέματα ομονοούν υπέρ των θέσεων της Αμερικής και στα οικονομικά ομονοούν υπέρ των Βρυξελλών και στις λοβιτούρες είναι μαζί. Επομένως δεν έχουν καμία διαφορά»....
Παράλληλα, εμφανίζεται ιδιαίτερα σκληρός με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, προβλέποντας ότι θα εγκαταλείψει όχι μόνο το κόμμα αλλά και τη χώρα...«Δεν ξέρω αν θα προτιμήσει το Παρίσι...!», δηλώνει.
Αναλυτικά για την περίπτωση που ανοίξει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ και τις πιθανότητες να την αναλάβει η κ. Μπακογιάννη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απαντάει: «Η κυρία Μπακογιάννη έχει μικρότερη αποδοχή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα απ' ότι αν είχε όταν ξεκινούσε αυτή η Βουλή την κοινοβουλευτική της ζωή.
Δεν ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους για εκείνη, έχω την αίσθηση ότι έδωσε πάρα πολλές αφορμές με την πολιτική της στα εθνικά μας θέματα και την εν γένει συμπεριφορά της ίδιας και της οικογένειάς της σε οικονομικές πτυχές. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος της κυρίας Μπακογιάννη. Όσον αφορά την ηγεσία της ΝΔ, θα επαναλάβω μονότονα ότι δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω οικογενειακό τάφο».

Δημοσίευση σχολίου

 
Top