GuidePedia

0
Ανακατατάξεις λόγω εκλογών
Ηπροκήρυξη εθνικών εκλογών πρόωρα προκαλεί, όπως ήταν αναμενόμενο, μια σχετική αναστάτωση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στον ενημερωτικό τομέα από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφουν εκτάκτως και εσπευσμένα κάποιες εκπομπές, ενώ στον ψυχαγωγικό, όπως όλα δείχνουν, κάποιες πρεμιέρες θα αναβληθούν, εκτός από το prime time το οποίο επισήμως θα αρχίσει στις 12 Οκτωβρίου.
Ετσι λοιπόν τη Δευτέρα το βράδυ, στις 23.00
έχει προγραμματιστεί από το Μega η εκπομπή «ΕΚΛΟΓΕΣ 2009, Η ώρα της κάλπης»» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Την ίδια ημέρα επιστρέφει η εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου (Αlter), ενώ την Τετάρτη ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσει την εκπομπή «Εκλογές ΑΝΤ1 2009». Μία εβδομάδα νωρίτερα επιστρέφει και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ενώ στο Star η Ελεονώρα Μελέτη (στη φωτογραφία) με την «Πρωινή Μελέτη» θα αρχίσει, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 14 Σεπτεμβρίου.
Στον τομέα της ψυχαγωγίας κανονικά θα γίνουν στις 7 και 14 Σεπτεμβρίου οι πρεμιέρες των εκπομπών της μεσημεριανής ζώνης στα κανάλια Αlpha, Star και Αlter.... Στις 27 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει και η προβολή της καθημερινής σειράς του Μega «Τα μυστικά της Εδέμ» η οποία από τις 28 του μηνός θα μετακομίσει κανονικά στη ζώνη 19.00-20.00. Αναβολή, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, παίρνουν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να αρχίσουν λίγο πριν ή αμέσως μετά τις εκλογές. Η έναρξη των περισσοτέρων πλέον τοποθετείται αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος, εφόσον φυσικά προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Σούπερ Λίγκα, Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Ευρωμπάσκετ και κάλυψη των εθνικών εκλογών; Πολλά τα καρπούζια στις μασχάλες των καναλιών και πού να βρουν χρόνο να τα καλύψουν έτσι όπως «έσκασαν» όλα μαζί... *** Από την άλλη, κουτί τούς ήρθε η προκήρυξη εκλογών για τις 4 Οκτωβρίου. Φρέσκο (προεκλογικό) χρήμα στα ταμεία και παράλληλη μετάθεση για αργότερα της επίσημης έναρξης του (ακριβού) ψυχαγωγικού τομέα. *** Ερωτήσεις για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Μega θα υποβάλλει η Βίκυ Σταυροπούλου στους επιβάτες του taxi-βαν της. Πάνω από τα 2/3 αυτών θα αφορούν τις σειρές του Μega που άφησαν εποχή. ***Αλλαγή φρουράς στον Sfera. Παραιτήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, από αύριο στη θέση του διευθυντή προγράμματος ο Βαλεντίνο. *** Κοινωνικό χαρακτήρα με ριάλιτι στοιχεία ήθελαν να προσδώσουν στον «Πρωινό καφέ» επί Ευγενίας Μανωλίδου. Τελικά ο «Πρωινός καφές» θα σερβίρεται με αναλογίες 15-44 από τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου με 2.500 ευρώ θα αμείβεται ο αρχισυντάκτης του «Πρωινού καφέ». Οσοι ενδιαφερόμενοι... *** Παράταση δύο εβδομάδων στο πρόγραμμα εθελουσίας του Αnt1. *** Πρόταση για εξυγίανση της εταιρείας παραγωγής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (Αγροτικό Κανάλι) έγινε από τον υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη. Δεν προχώρησε όμως και έτσι αποφασίστηκε να μπει λουκέτο στο κανάλι τον προσεχή Δεκέμβριο. Με την προκήρυξη των εκλογών μπορεί το σχέδιο να «πάγωσε» αλλά το μέλλον διαγράφεται ζοφερό. ***«Dancing with the stars», η εκπομπή που προτάθηκε στην Ευγενία Μανωλίδου να παρουσιάσει στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Αnt1.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top